Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja pije dwie parzone a oprócz tego kupiłam Inke zwykła czekoladową i karmelową i pije ją kiedy mam ochotę, no to kawa zbożowaDziewczyny a pijecie kawę? Ja dopiero przy drugim dziecku bardzo się z nią zaprzyjaźniłam, teraz staram się trochę ograniczać, ale nie wiem czy szkodzi czy nie?![]()
Jaki senJa już jakiś czas temu przeszłam na zbożowego Anatola i nawet mi smakuje. A i tak zawsze piłam mleko z kawa więc szoku nie mam.
Snilo mi się że poszłam wreszcie do gina a on mi kazał zrobić test sikany i pokazać czy druga kreska jest wyraźna![]()
Dziewczyny a pijecie kawę? Ja dopiero przy drugim dziecku bardzo się z nią zaprzyjaźniłam, teraz staram się trochę ograniczać, ale nie wiem czy szkodzi czy nie?![]()
Było już coś widać? Który to u Ciebie tydzień i dzien?Dziewczyny byłam u ginekologatermin mam na 14 lutego będzie prezent na święto zakochanych i przy okazji jest to mój dzień urodzin
![]()
Mam to szczęście ze nigdy za kawa nie przepadałam a ostatni raz piłam chyba z 5 lat temu i to CappuccinkoDziewczyny a pijecie kawę? Ja dopiero przy drugim dziecku bardzo się z nią zaprzyjaźniłam, teraz staram się trochę ograniczać, ale nie wiem czy szkodzi czy nie?![]()
świetny terminDziewczyny byłam u ginekologatermin mam na 14 lutego będzie prezent na święto zakochanych i przy okazji jest to mój dzień urodzin
![]()
Nie raczej nie będę kupować bo niepotrzebnie bym się nakręcałaJa 3 trym spałam do 11ale miałam problem z zaśnięciem bo brzuch przeszkadzał i nie mogłam znaleźć sobie miejsca dla siebie chociaż miałam poduszkę ciążowa to i tak ciezko było zasnąć
Dziewczyny czy będziecie kupować detektor tętna? W poprzedniej ciąży w 10 TC już mogłam znaleźć puls dzidzi. Ale sama nie wiem czy kupić bo dużo stresu było jak nie mogłam znaleźć![]()
A który tydzień? Ja byłam 4+5 I też nic nie było widaćNie raczej nie będę kupować bo niepotrzebnie bym się nakręcała
Jej, ile naskrobalyscie od wczoraj, nie ogarniam
Ja piję jedna mała filiżankę fusiastej, aczkolwiek już mnie tak nie ciągnie jak przed ciążą, za to na warzywa to mam taką ochotę że masakra a nie mogę ze względu na problemy z żołądkiemI wręcz przeciwnie, nie chce mi się spać, mam tyle siły ile chyba nigdy, tylko ta nadkwasota która teraz w ciąży jest jeszcze większa mnie wkurza.
Klaudia to będziesz obchodzić podwójne urodziny! My tak mamy z mężem, dzieli nas tylko 5 dni i obchodzimy wspólnie
też byłam wczoraj u gin ale pow mi że widać przewaznie dopiero od bety 2500 i faktycznie nie było u mnie wczoraj jeszcze nic widać niestety, poczułam się trochę oszukana i teraz musze cierpliwie czekać do 30.06 a ja raczej z tych nerwusów jestem..
Ale że od 2500 widać pęcherzyk dopiero? No nie żartuj... Wszędzie piszą że od 1000. Ja też z tych nerwusów i niecierpliwców i już sie zapisałam na wizytę na wtorekNie raczej nie będę kupować bo niepotrzebnie bym się nakręcała
Jej, ile naskrobalyscie od wczoraj, nie ogarniam
Ja piję jedna mała filiżankę fusiastej, aczkolwiek już mnie tak nie ciągnie jak przed ciążą, za to na warzywa to mam taką ochotę że masakra a nie mogę ze względu na problemy z żołądkiemI wręcz przeciwnie, nie chce mi się spać, mam tyle siły ile chyba nigdy, tylko ta nadkwasota która teraz w ciąży jest jeszcze większa mnie wkurza.
Klaudia to będziesz obchodzić podwójne urodziny! My tak mamy z mężem, dzieli nas tylko 5 dni i obchodzimy wspólnie
też byłam wczoraj u gin ale pow mi że widać przewaznie dopiero od bety 2500 i faktycznie nie było u mnie wczoraj jeszcze nic widać niestety, poczułam się trochę oszukana i teraz musze cierpliwie czekać do 30.06 a ja raczej z tych nerwusów jestem..