Mirakulum
Fanka BB :)
Oj tak sennnnnO taki mąż to skarbto szykuje się wam super dzień. Ja odliczam dni do wyjazdu nad morze marzy mi się dzień kiedy mąż zajmuje się córka a ja mogę się wyspać
na tą chwilę największym moim marzeniem jest sen
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj tak sennnnnO taki mąż to skarbto szykuje się wam super dzień. Ja odliczam dni do wyjazdu nad morze marzy mi się dzień kiedy mąż zajmuje się córka a ja mogę się wyspać
na tą chwilę największym moim marzeniem jest sen
![]()
Oj tak sennnnnewidentnie widzę ze duzo szybciej jestem senna i zmeczona
Ja się zakrywam zawsze acardem, u nas znajomi wiedzą że biorę i śmieją się że jestem emerytkaCo mówicie jak przy gościach padnie pytanie dlaczego nie pijecie alkoholu? Mi się szykuje wyjście z pracy (cały rok nie było nic i akurat teraz jak nie mogę pić znalazł się budżet) a takie wyjścia są zazwyczaj alkoholowe i się zastanawiam jak to obejść
![]()
super, gratulacjeMamy bejbika i mamy serduszko
planowana data porodu 2.02.2022
obecnie 6+2![]()
Chyba faktycznie lepiej zrobić betę jutro niż w poniedziałek, chociaż w zasadzie powinnaś dzisiaj skoro poprzednia była w środęJa się zakrywam zawsze acardem, u nas znajomi wiedzą że biorę i śmieją się że jestem emerytkaa tak to próbowałabym ściemnić że biorę inne leki
Zadałam wcześniej pytanie ale zaginęło w gąszczu nowych wiadomościpodjęłam decyzję że zamiast jechać w poniedziałek na betę to pojadę jutro. A na wtorek umówiłam wizytę u ginekologa. Pewnie nic prócz pęcherzyka nie będzie ale wolę miec wszystko pod względną kontrola
Macie jakieś złote rady jak nie zejsc na zawał przed sprawdzeniem wyników bety? Mnie serce wali wtedy jak oszalałe...![]()
No właśnie ostatnio mąż tak sprawdził. Ja byłam przekonana że wyniki będą po 16 tak jak ostatnim razem, a wskoczyly już przed 15. W pracy zerknęłam kątem oka na telefon a tam wiadomość od męża z wynikiem i serduszkamiChyba faktycznie lepiej zrobić betę jutro niż w poniedziałek, chociaż w zasadzie powinnaś dzisiaj skoro poprzednia była w środę
Co do sprawdzenia, ciężko coś doradzić, bo wiadomo ze bardzo Ci zależy wiec towarzyszy temu stres związany z niepewnością, możesz poprosić kogoś żeby za Ciebie to zrobił choć myśle ze i tak będziesz się stresować
Może ktoś musiał by sprawdzić z zaskoczenia, tak żebyś nie wiedziała ze to już![]()
Je je je!!Mamy bejbika i mamy serduszko
planowana data porodu 2.02.2022
obecnie 6+2![]()
kochana ja sprawdzAłam po kilka razy czy są na internecie już wynikiJa się zakrywam zawsze acardem, u nas znajomi wiedzą że biorę i śmieją się że jestem emerytkaa tak to próbowałabym ściemnić że biorę inne leki
Zadałam wcześniej pytanie ale zaginęło w gąszczu nowych wiadomościpodjęłam decyzję że zamiast jechać w poniedziałek na betę to pojadę jutro. A na wtorek umówiłam wizytę u ginekologa. Pewnie nic prócz pęcherzyka nie będzie ale wolę miec wszystko pod względną kontrola
Macie jakieś złote rady jak nie zejsc na zawał przed sprawdzeniem wyników bety? Mnie serce wali wtedy jak oszalałe...![]()
Chyba organizm chce nadrobić spanie bo jak dziecko się urodzi to trzeba będzie zapomnieć o przespanej nocy [emoji39] ale ja kocham to wstawanie do dzidziusia [emoji4]