_white_wall
Fanka BB :)
ja trochę w tyle, ale mam nadzieję że narobię, a już po wizycie jeśli wszytko będzie dobrze, to dopiero się rozkręcę [emoji28]No idą dziewczyny z koksem, ale fajnie bo tak jakoś czuję się ta integrację
[emoji4]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja trochę w tyle, ale mam nadzieję że narobię, a już po wizycie jeśli wszytko będzie dobrze, to dopiero się rozkręcę [emoji28]No idą dziewczyny z koksem, ale fajnie bo tak jakoś czuję się ta integrację
[emoji4]
No kurcze mam nadzieję, bo po tehj biochemicznej to mam czarne myśli. Tak mnie jakby rwało podbrzusze ale poleżałam i póki co przeszło.Mój mąż też mnie stopuje z tą radością a mnie to wkurza bo ja bym chciała by już wszyscy wiedzieliTyle czasu się staraliśmy że teraz chyba nikt mi nie uwierzy
Może to po prostu rozrasta się macica? Mnie też bolało i teraz też od czasu do czasu coś zakluje jak na @
Ale jest widocznaTo jest moja kreska 4 dni po spodziewanej @ tez nie jest jakoś wybitnie intensywna![]()
Na tych pinkach ta kreska potwierdzająca nigdy nie wychodzi taka sama gruba i ciemna jak ta drugaTo jest moja kreska 4 dni po spodziewanej @ tez nie jest jakoś wybitnie intensywna![]()
ale się rozpisałyście [emoji85] staram się zaglądać tu regularnie, ale mało co się udzielam, tak naprawdę czekam tylko na wizytę, żeby zobaczyć czy pojawił się zarodek czy nie...
stresuje mnie to i kurcze aż nie mam ochoty za dużo pisać, bo boje się, że będę musiała was czasem pożegnaći mimo, że nie staraliśmy się o dziecko, to od samego początku przyzwyczaiłam się do myśli, że będę mamą (i tego się póki co trzymam)
jednak najbardziej uderzyło mnie to, że wszyscy byli pewni, że na tej środowej wizycie zobaczę co powinnam, a tam tylko pęcherzyk eh
Nie u kazdej kobiety owulacja jest w tym samym dniu i nie u kazdej kobiety zarodek zagnieżdża sie w tym samym dniu jak tez wzrastanie bety jest ppdobno zależne od danej osoby równieżale się rozpisałyściestaram się zaglądać tu regularnie, ale mało co się udzielam, tak naprawdę czekam tylko na wizytę, żeby zobaczyć czy pojawił się zarodek czy nie...![]()
stresuje mnie to i kurcze aż nie mam ochoty za dużo pisać, bo boje się, że będę musiała was czasem pożegnaći mimo, że nie staraliśmy się o dziecko, to od samego początku przyzwyczaiłam się do myśli, że będę mamą (i tego się póki co trzymam)
jednak najbardziej uderzyło mnie to, że wszyscy byli pewni, że na tej środowej wizycie zobaczę co powinnam, a tam tylko pęcherzyk eh
dwa dni po teście beta 377 a po następnych 48h 970Ale jest widocznaa beta jaka? Sprawdzalas?