reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamusie 2022

Nie no moja babcia uwielbia naszego pieska ale kurde zawsze jak coś mówiła to się sprawdzało nawet kiedyś odczarowała rodzicom krzaka który opadł serio 🤣 i się boję 🤔🤣🙄

my już praktycznie połowę rzeczy mamy po córce szwagra, stoją co prawda u niego w mieszkaniu, bo my będziemy się przeprowadzić to na razie nie bierzemy do siebie, ale nie ma co słychać tych zabobonów 😚 szkoda, że tak nam wmawiają różne rzeczy i nie dają od samego początku cieszyć ciąża, bo przecież coś może się stać... a tak naprawdę na każdym etapie coś może pójść nie tak, mam zamiar się cieszyć póki mogę 🥰

reklama
Widzę, że masz taką babcię „czarodziejkę” jak i ja 🤣 ja nie wierze w takie zabobony na temat łóżeczek, wózków itd. Zamierzam po usg połówkowym zacząć robić zakupy. Z wózkiem/łóżeczkiem zaczekam jak będą promki na black friday, zawsze to coś taniej 😎 z ciuszkami tak samo- jak będą jakieś kody zniżkowe do h&m, zary, newbie to będę powoli kupować 🙂

Widzę, że masz taką babcię „czarodziejkę” jak i ja 🤣 ja nie wierze w takie zabobony na temat łóżeczek, wózków itd. Zamierzam po usg połówkowym zacząć robić zakupy. Z wózkiem/łóżeczkiem zaczekam jak będą promki na black friday, zawsze to coś taniej 😎 z ciuszkami tak samo- jak będą jakieś kody zniżkowe do h&m, zary, newbie to będę powoli kupować 🙂
W grudniu zawsze są mega wyprzedaże.
Już zacieram raczki 🤣🙏🤪

W grudniu zawsze są mega wyprzedaże.
Już zacieram raczki 🤣🙏🤪
To też, ale na tych wyprzedażach są bardzo często wyprzedane rozmiarówki, więc wole stopniowo kupować, żeby dostać to co chcę 😁 ale też kocham promocje, jak już mam gdzieś zniżkę -20% to już jest dobrze. Wtedy kupując coś za 1000 zł już jest -200 zł, więc mnie to pociesza 🤣 w Stanach są okropnie tanie ciuchy, zawsze jak latałam to wracałam z ogromnym nadbagażem, albo wysyłałam paczki 🤣 i mówiłam, że jak będę w ciąży to polecę choćby po to, żeby zrobić zakupy dla dzidziutka. Ale w obecnej sytuacji, gdzie jest koronaświrus i z dnia na dzień obostrzenia wychodzą sobie daruje 🙂

Dziewvzyny czym mogę się wspomoc jeśli mam zatwardzenie.... Kurde no tragedia nigdy takiego problemu nie miałam.. Nie pisze o jedzeniu czy jakichś jogurtach bo u mnie niestety z jedzeniem nadal ciężko. Czy mogę wziąć jakiś czopek, cokolwiek?

Czesc dziewczyny, mam pytanko moze ktoras z was orientuje sie
Potrzebuje czegos skutecznego przeciw kleszczom, mamy domek nad jeziorem, jest ich tam pełno, takiego w aerozolu badz masci dla kobiet w ciąży?

Potrzebuje czegos skutecznego przeciw kleszczom, mamy domek nad jeziorem, jest ich tam pełno, takiego w aerozolu badz masci dla kobiet w ciąży?
Ja używałam razem z rocznym synkiem przez tydzień na Mazurach Ziaja, chyba się sprawdziło bo ani ja ani mąż ani synek kleszcza nie złapal mimo, zew lesie byliśmy kilkanaście razy a nad jeziorem spędzaliśmy większość dnia.

Załączniki

• Screenshot_20210809-122237_Gallery.jpg
    Screenshot_20210809-122237_Gallery.jpg
    57,8 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Amol.... 😂 Ja stosuję też mieszkam obok lasu a działka nad jeziorem. Oba razy kiedy wybrałam się bez amolu miałam kleszcze ...

Do góry