reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
ja mam Angel sounds, nalewam na brzuch niewielka ilosc żelu, przykładam głowice i szukam tętna dzidzi, jak już znajdę, wsłuchuje i ewentualnie liczę na minutę ile jest uderzeń.
Dobra ja coś znalazłam dwa razy ale nie wiem czy to było to 😜 nie sram ogniem bo wiem, ze mogłam po prostu nie znaleźć bo nie umiem wyszukać jeszcze 🤗 pamiętam jak na prenatalnych Pani Doktor mocno przyciskała głowice i wtedy usłyszałam serduszko a tu tak nie naciskałam i sprzęt gorszy więc na spokojnie może za tydzień 🤔

Dobra ja coś znalazłam dwa razy ale nie wiem czy to było to 😜 nie sram ogniem bo wiem, ze mogłam po prostu nie znaleźć bo nie umiem wyszukać jeszcze 🤗 pamiętam jak na prenatalnych Pani Doktor mocno przyciskała głowice i wtedy usłyszałam serduszko a tu tak nie naciskałam i sprzęt gorszy więc na spokojnie może za tydzień 🤔
Mój doktor w środę próbował znaleźć tętno detektorem i nie znalazł. Ja bym się zesra*a że strachu już, gdyby nie fakt, że przed wizytą sama sprawdziłam w domu swoim detektorem 😁 nie znalazł i powiedział, że poszuka głowica od usg. Tym mu się udało 😁😁 chyba mój tłuszczyk pociazowy jednak trochę mu przeszkadzał bo chciał sprawdzić gdy byłam w pozycji pół siedzącej na fotelu ginekologicznym więc chcąc nie chcąc trochę mi się brzuszek zwalkowal. Nie chciałam mu też powiedzieć, że w złym miejscu szuka bo nie przyznaje mu się, że mam swój detektor. Także nauczysz się kochana, spokojnie. Jak już znajdziesz miejsce gdzie zakotwiczył dzidziolek to będzie zajmować sekundy

reklama
pewnie na spokojnie, ja też miałam problem znaleźć czasem, ale wtedy odpuszczałam i próbowałam za kilka dni 😊

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry