Lusia04
Moderator
A to już możliwe że dzidziaJa też umówiona już na połówkowena 20 września.
Ja dziś już 17+0i czasem się mi wydaje, że czuję ruchy delikatne, no chyba, że to jelita mi tak non stop pracują
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A to już możliwe że dzidziaJa też umówiona już na połówkowena 20 września.
Ja dziś już 17+0i czasem się mi wydaje, że czuję ruchy delikatne, no chyba, że to jelita mi tak non stop pracują
![]()
W weekendy zawsze na forum jest mniejszy ruch, od samego początku istnienia wątku taka tendencja byłaLo Matko! Jak dobrze ze piszecie, od wczoraj tu była taka cisza, że już myślałam że wszystkie na prywatny się przeniosły a o mnie zapomnialyscie![]()
Ja jesczeDziewczyny co pisały z 2-3 tygodnie temu że chcą dostęp dostaliście już? Czy mam przypomnieć się![]()
Ja na razie nic nie dostałamDziewczyny co pisały z 2-3 tygodnie temu że chcą dostęp dostaliście już? Czy mam przypomnieć się![]()
Ja nie dostałam JeszczeDziewczyny co pisały z 2-3 tygodnie temu że chcą dostęp dostaliście już? Czy mam przypomnieć się![]()
Ja jescze
Ja na razie nic nie dostałam
Okej muszę przypomnieć się bo wy byłyście na tej liście pierwszejJa nie dostałam Jeszcze
Z rozmachu aż 2 razy mi poszłoOkej muszę przypomnieć się bo wy byłyście na tej liście pierwszej![]()