reklama
asia.joanna
Fanka BB :)
Wszystkie dziewczyny już chyba na wątku prywatnymHej co tu taka ciszaDziewczyny jak samopoczucie??

Na prywatnym jest 290 stron póki coWszystkie dziewczyny już chyba na wątku prywatnymtam pewnie lawina stron dziennie do przeczytania
ja za późno dołączyłam na ten wątek i już nie dobijałam sie na tamten
samopoczucie w miarę dobrze, jutro wizyta, więc standardowo stres.. A u Ciebie?

Hej, ja się zgłaszamNa prywatnym jest 290 stron póki cojeśli któreś z Was mają ochotę dołączyć do prywatnego to zgłaszać się, zrobimy kolejną listę dziewczyn, które chcą dołączyć i wyślemy do administratorki
na prywatnej grupie faktycznie ruch jest większy i bardziej systematyczny.

Albo nie zauważył, albo administratorka nie zatwierdziła jeszcze jakiejś listy (to trochę trwa, bo ona jest sama jedna na to forum całe)Hej, ja się zgłaszam. Już wcześniej pisałam ale chyba nikt nie zauważył
![]()

asia.joanna
No to chętnie dołączęNa prywatnym jest 290 stron póki cojeśli któreś z Was mają ochotę dołączyć do prywatnego to zgłaszać się, zrobimy kolejną listę dziewczyn, które chcą dołączyć i wyślemy do administratorki
na prywatnej grupie faktycznie ruch jest większy i bardziej systematyczny.

Szałwia
Ja pracuje cały czasWszystkie dziewczyny już chyba na wątku prywatnymtam pewnie lawina stron dziennie do przeczytania
ja za późno dołączyłam na ten wątek i już nie dobijałam sie na tamten
samopoczucie w miarę dobrze, jutro wizyta, więc standardowo stres.. A u Ciebie?

asia.joanna
Ja jutro 17tc, ale jeszcze nie czuje ruchówJa pracuje cały czasjutro mam połówkowe 19+3 , niestety muszę pociągiem jechać do pobudka o świcie
córcia tez raz sporo się rusza i następują leniwe dni
![]()

Ja dziś mam równy 20 tydzieńJa jutro 17tc, ale jeszcze nie czuje ruchówczasami mi coś tam się przesunie albo "zabulgota" ale nie wiadomo czy to mała czy kanapka
![]()

reklama