loumarie
Fanka BB :)
Trzeba się trzymać myśli że będzie dobrze. Ja test zrobiłam po wakacjach na których napilam się trochę alkoholu i poszłam na fajkę wodną, też się trzymam myśli że było wcześniej i będzie git![]()
A no tak, pamiętam.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzeba się trzymać myśli że będzie dobrze. Ja test zrobiłam po wakacjach na których napilam się trochę alkoholu i poszłam na fajkę wodną, też się trzymam myśli że było wcześniej i będzie git![]()
Dokładnie, dziecko jak stwierdziła któraś z dziewczyn "szejka arabskiego" xdA no tak, pamiętam.I to chyba na wyjeździe czy świeżo po wtedy wyszedł Ci pozytyw.
![]()
Będzie okej. Gdyby warunki były złe to zarodek pewnie nawet by się nie zagnieździł.Ogólnie uważam, że tam ta akcja z sziszą czy odrobiną alkoholu to pewnie nie miała wpływu.
To co mnie martwi to fakt, że witamina A jest ogólnie teratogenna a w kompleksie witamin jednak było jej sporo. No ale cóż. Tak jak mówisz, nadzieje trzeba mieć, że będzie ok.
To ja bym się trzymała myśli, że wiele kobiet bierze różne witaminy, pije i pali, a o ciąży dowiadują się później. I rodzą zdrowe dzieci. Ty odstawiasz je mimo wszystko szybkoŚwieżutko jest, bo 4+0
To ja bym się trzymała myśli, że wiele kobiet bierze różne witaminy, pije i pali, a o ciąży dowiadują się później. I rodzą zdrowe dzieci. Ty odstawiasz je mimo wszystko szybko![]()
Trzymaj się, najważniejsze, że jesteś w szpitalu pod opieką specjalistów, liczę że szybko się oczyścisz i będziesz mogła wyjść… bardzo współczujęHej dziewczyny , chciałam tylko wam dać znać , że jestem w szpitalu w trakcie poronienia , zaczęło się niedawno od brązowych plamek .