reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lutowe mamusie 2026

Ja też niestety nie mam sposobu, mimo że próbuję ze sobą walczyć to na razie jest to walka z wiatrakami. Ale nie jesteś w swoim stresie sama, 💝 WSPIERAMY CIĘ! 🌺Trzeba być dobrej myśli.
Najgorsze że mam pytanie typu czy będę pracować i do kiedy ? A jak pójdę na zwolnienie to wszyscy będą gadać , domyślać się. A wizyta jutro a co jeśli coś złego usłyszę i moje "planowanie" jest bez sensu

reklama
Jak widać po moim dzisiejszym ciśnieniu i aparacie walącym po oczach czerwonym kolorem to chyba można powiedzieć że nie radzę sobie że stresem 😅 nie wiem czy jest jakiś na to sposób, pewnie z czasem jak już będziemy czuć ruchy to delikatnie może będziemy też spokojniejsze, że ten brzdąc tam rozrabia.
Nie tak do końca... Potem ma spokojniejszy dzień i znów się martwisz, że nie czujesz ruchów. Zawsze coś. 😅

reklama
Na pewno. 😁
Chociaż dopóki się nie kupi, to też ciężko stwierdzić na ile dana rzecz się przyda.
to przy pierwszym dzieciątku:) ale to zupełnie normalne i najfajniejsze w tym wszystkim:) z drugiej strony,
Każde dziecko inne i to ci nie przydało się przy pierwszym może się przydać przy drugim….
a ja czuję w sumie po 7 latach, jakbym była w pierwszej ciąży🙈
Skusiłam się już zerknąć na wózki…. 🙈🙈🙈🙈

Do góry