• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Dla mnie dalej to jest bzdura. Po 1 nie każdy może na zawołanie po2 załóżmy że przy porodzie mam puste jelita, po porodzie nie mam siły się objadać a normalnie stolec mam co 3-4 dni to co nie wypuszczą mnie? Bo co , nie wypróżniłam się? Jak nie ma wskazań medycznych do hospitalizacji to nie mogą mnie tam trzymać bo to jest wbrew prawu. Co do szewków u nas przychodzi położna do domu i krocze sprawdza

Ostatnia edycja:
Dla mnie dalej to jest bzdura. Po 1 nie każdy może na zawołanie po2 załóżmy że przy porodzie mam puste jelita, po porodzie nie mam siły się objąć a normalnie stolec mam co 3-4 dni to co nie wypuszczą mnie? Bo co , nie wypróżniłam się? Jak nie ma wskazań medycznych do hospitalizacji to nie mogą mnie tam trzymać bo to jest wbrew prawu. Co do szewków u nas przychodzi położna do domu i krocze sprawdza

Z tego co wiem to dają wspomagacze;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tutaj tylko mocz musi byc z tego co mi wiadomo.
Mnie dlugo sie zeszlo za nim toaletę odwiedziłam.
To dziewczyny która jeszcze leży? Ja teraz na końcowe chce dolezec 4 tygodnie pozniej juz moge rodzic:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry