U
użytkownik 902
Gość
Woda morska zwykła - nie hipertoniczna i nie izotoniczna jest od urodzenia, spokojnie. Panadol w syropie jest od 1 dnia bodajże. Nurofen w czopkach na pewno później
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Szczerze to jeszcze tego nie sprawdziliśmy w praktyce bo Jasiek był szczepiony jeszcze w Polsce a Zosia miala na razie pierwsza dawkeSuper_mysz17 ja dla Ali miałam taki paracetamol Link do: Paracetamol syrop truskaw 120mg/5ml 150ml
Nie musiałam stosować do pół roku. Potem na ząbki przeciwbólowo podałam.
Teraz czytam, że jest też Pedicetamol czy jakoś tak podobnie.
Kasia.Zosia to u Was szybko się rozprawiają z tym MMR.
Nie martw sieja tez mam mala torbe bo podobnie jak u ciebie szpital zapewnia podklady, majtki poporodowe, pieluchy, chusteczki itp
u mnie po pierwszym cc tak miałam, że potrzeby fizjologiczne to odwlekałam, bo był dramat łazienkowyCo do lewatywy to WAm powiem, ze moj organizm sam sie oczyscil przed, porod i tak zakonczyl sie cc, ale pierwsza kupa po cc jest straszna!!!