• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Ja tez czekam, zeby synus wreszcie poszedl po tych wolnych do przedszkola, bo teraz to ciezko sie skupic, no i musze sie wyrobic do 15.1 , zeby wyslac na poprawki , wiec mam w zasadzie tydzien

A moje dzieci to w tym tygodniu przechodzą same siebie.. Zwariuje z nimi niedlugo. Jas ma etap "ale", cokolwiek się mu nie powie czy nie poprosi to zawsze ma jakieś "ale". Zosia wpada w szał jak się jej coś zabroni a najchętniej chodzi po krawędzi sofy i wspina się na regal, albo włącza ekspres do kawy albo coś innego wymysli grrr a poza tym jak kazde szanujace sie rodzenstwo albo sie tulaja albo tluka i wydzieraja..

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Poczekaj aż Ci taki 10-latek zacznie pyskowac i się wymadrzac [emoji23]to jest dopiero "Ale"

Kto jeszcze nie spi?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja szłam spać o 2.30 [emoji3]
A propos hemoroidow mam od pierwszej ciąży, wewnątrz i na zewnątrz, a w tej do kompletu doszły żylaki [emoji22][emoji22][emoji22]
Po porodzie zobaczymy jak sytuacja i zabieg, wcześniej miałam skleroterapie i w zasadzie przestały mi dokuczac, tylko jak się przeziebie bola

5djy3e3kpgua6zwe.png

Dzisiaj tak sobie pomyślałam że chciałabym urodzić po 10-tym po wypłacie. Takie czysto egoistyczne podejście bo jakbym urodziła przed to z jednej wypłaty byłyby święta i urodziny Niuni... Wystarczy mi że z sierpniowej wypłaty mam przygotowania do szkoły i urodziny Wiktora

reklama
Dzisiaj tak sobie pomyślałam że chciałabym urodzić po 10-tym po wypłacie. Takie czysto egoistyczne podejście bo jakbym urodziła przed to z jednej wypłaty byłyby święta i urodziny Niuni... Wystarczy mi że z sierpniowej wypłaty mam przygotowania do szkoły i urodziny Wiktora
No niestety dzieci kosztują. Raczej bym powiedziela ze to realistyczne podejście a nie egoistyczne :)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry