U
użytkownik 902
Gość
Kasia u mnie to samo. Działają na siebie jak płachta na byka. Zwariować można.
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Poczekaj aż Ci taki 10-latek zacznie pyskowac i się wymadrzac [emoji23]to jest dopiero "Ale"A moje dzieci to w tym tygodniu przechodzą same siebie.. Zwariuje z nimi niedlugo. Jas ma etap "ale", cokolwiek się mu nie powie czy nie poprosi to zawsze ma jakieś "ale". Zosia wpada w szał jak się jej coś zabroni a najchętniej chodzi po krawędzi sofy i wspina się na regal, albo włącza ekspres do kawy albo coś innego wymysli grrr a poza tym jak kazde szanujace sie rodzenstwo albo sie tulaja albo tluka i wydzieraja..
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ja szłam spać o 2.30 [emoji3]
No niestety dzieci kosztują. Raczej bym powiedziela ze to realistyczne podejście a nie egoistyczneDzisiaj tak sobie pomyślałam że chciałabym urodzić po 10-tym po wypłacie. Takie czysto egoistyczne podejście bo jakbym urodziła przed to z jednej wypłaty byłyby święta i urodziny Niuni... Wystarczy mi że z sierpniowej wypłaty mam przygotowania do szkoły i urodziny Wiktora