Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oooo... Czyżby jużA ja czekam w poczekalni. Zaczely mi sie bole jak na miesiaczke.
Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom
Do nas co dwa tygodnie przyjeżdża córka mojego M. Jak on ma nocki to śpi ładnie sama w drugim pokoju, a jak on jest w domu to nagle córeczka tatusia spać sama nie będzie i darcie się i płacz jest przez całe dwie noce... W sierpniu kończy 7 lat. Trwa To już dwa lata, nie wiem czy jest zazdrosna o mnie czy co ale to jest powoli nie do zniesieniaJa miałam straszną noc brzuch mnie bolał, stawiał się do tego Mała się obudziła,a że walczymy by spała sama jak się przebudzi to była trochę awantura. Koniec końców spała sama u siebie,ale rano były muchy w nosie...
Wasze dzieci też Was wołają w nocy? Moja córka w sierpniu 5-lat skończy.
Co do płynu do higieny intymnej to mi położna w pierwszej ciąży radziła by nie wprowadzać zmian i używać tego co zawsze i taki też mam plan. W moim przypadku to Provag.
Do nas co dwa tygodnie przyjeżdża córka mojego M. Jak on ma nocki to śpi ładnie sama w drugim pokoju, a jak on jest w domu to nagle córeczka tatusia spać sama nie będzie i darcie się i płacz jest przez całe dwie noce... W sierpniu kończy 7 lat. Trwa To już dwa lata, nie wiem czy jest zazdrosna o mnie czy co ale to jest powoli nie do zniesienia
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom