reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Magdalena79 witaj. Trzymaj się ciepło, 34 tydzień to już całkiem dobry czas.
Densik trzymaj się kochana, już bliżej niż dalej!
Japko84 rozumiem, o czym piszesz z tym płaczem - też to ostatnio przeżywałam. Opieka rzeczywiście na marnym poziomie...
Klauduska dobrej zabawy! Odpuść na chwilę naukę, chociaż na wyjeździe :) o ile już nie wróciliście do domu :D
Sojnabig ciekawe, czy Ty i Twój mąż jesteście tematem ich rozmów np. przy kolacji :D
Dysiak u mnie ostatnio 8kg na plusie, ale w piątek wizyta to zobaczymy, jak teraz sytuacja wygląda.

Ja też jakoś mam opory przed wstawianiem jakichkolwiek zdjęć na forum, które może przeczytać każdy.
Jak czytam o tym, jakie osoby przychodzą w odwiedziny do szpitala, to aż szczena opada - jak można być tak egoistycznym?

Ja chyba muszę się udać do rodzinnego, bo dalej mnie gardło boli i jeszcze mnie zaczęło kaszleć :/ nie wiem, czy nie zaraziłam się od męża - on niedawno skończył chorować.

Magdalena79 witaj. Trzymaj się ciepło, 34 tydzień to już całkiem dobry czas.
Densik trzymaj się kochana, już bliżej niż dalej!
Japko84 rozumiem, o czym piszesz z tym płaczem - też to ostatnio przeżywałam. Opieka rzeczywiście na marnym poziomie...
Klauduska dobrej zabawy! Odpuść na chwilę naukę, chociaż na wyjeździe :) o ile już nie wróciliście do domu :D
Sojnabig ciekawe, czy Ty i Twój mąż jesteście tematem ich rozmów np. przy kolacji :D
Dysiak u mnie ostatnio 8kg na plusie, ale w piątek wizyta to zobaczymy, jak teraz sytuacja wygląda.

Ja też jakoś mam opory przed wstawianiem jakichkolwiek zdjęć na forum, które może przeczytać każdy.
Jak czytam o tym, jakie osoby przychodzą w odwiedziny do szpitala, to aż szczena opada - jak można być tak egoistycznym?

Ja chyba muszę się udać do rodzinnego, bo dalej mnie gardło boli i jeszcze mnie zaczęło kaszleć :/ nie wiem, czy nie zaraziłam się od męża - on niedawno skończył chorować.

Też się nad tym zastanawiam często :P ale ostatnio córka M. mówi do mnie ze ten nowy chłopak mamy jej powiedział, że kiedyś byłam jego dziewczyną. Nie wiem w sumie po co on jej takie rzeczy mówi :P

Leć do lekarza! Mój też był dluuuuugo chory, antybiotyki bral ale jak mnie zaraził to mi wystarczyło mleko miód i czosnek, parę dni i było ok:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ale piszecieeeeee.... :p
Moja Mała dziś ze mną w domu, w nocy dostała gorączki po weekendzie u taty :/ Nawet jeszcze nie zadzwonił by o nią zapytać.

Ja np.jestem rozwiedziona. Swojego męża z którym oczekuje teraz dziecka poznaliśmy się można powiedzieć poprzez pracę, on miał za sobą związek 8 letni ja małżeństwo..

Dziwnie się czuję od wczoraj, ciężko mi jakoś boli mnie w środku tak jakby ciągnie czy szczypie.. Od rana pobolewa dół brzucha.. :(

Gamka no wlasnie nie moge odpuscic bo dzisjaj musze przeslac referat, prezentacje i konsepkt. W czwartek kolokwium całościowe, w piatek połówkowe, a do 21 stycznia muszę przesłać zadania... Wszystko akurat w tym tygodniu jest. Wracamy do domu jutro, tj. 17 stycznia. A 20 stycznia jedziemy znów do rodziców i znowu 250km w jedną stronę...

Ja przytyłam póki co 7,3kg [emoji16] Ale teraz waga mi strasznie skacze, w 3tygodnie polecialo 1,5kg.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia. Zosia wierzyć się nie chce, ze tyle przytyłaś patrząc na Twoje ostanie zdjęcie z brzuszkiem. Ja 10 na plusie wiec tez nie ma tragedii, ale juz bym chciała nie tyć.
Cały czas mnie zastanawia ten plan porodu[emoji51] czy jeżeli nie chodziłam na szkole rodzenia i nie będę miała spotkania z położną, to mam rozumieć, ze ten plan muszę sobie sama wypełnić i okazać przy przyjęciu do szpitala. Rodzę 100 km od miejsca zamieszkania wiec nie mam jak podjechać, a na stronie za bardzo nic nie ma na ten temat.
Może ma ktoś doświadczenia ze szpitalem Orłowskim w Warszawie?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

O panie, Lutówki, prawie godzinę Was nadrabiałam, niesamowite, ile tematów jesteście w stanie przerobić w pół dnia :D
Witam się poniedziałkowo, ja dziś na cotygodniowym ktg, wszystko w porzo, w międzyczasie tylko zapalenie pęcherza się przyplątało, ale na to gin już mi antybiotyk przepisał i powinno być dobrze.
Co do byłych - ale historie :D u nas na szczęście ta kwestia prawie nie istnieje, bo my już prawie 10 lat razem, a w liceum żadne nie zdążyło mieć poważniejszych przygód :P jedyne, o co mogę być zazdrosna, to studentki mojego B., takie co to mają 100 pytań i są bardzo sumienne i w pierwszych ławkach siadają, gapiąc się na pana prowadzącego :P Na szczęście kiedyś jedna widziała mnie z brzuchem, więc myślę, że odpowiednia fama poszła ;)
Klauduśka podziwiam Cię, że Ty na takim fajnym wyjeździe masz jeszcze serce do nauki :)
kasia.zosia 23 luty to faktycznie fajny termin :D
Wszystkim słabo śpiącym w nocy współczuję, ja noce akurat przesypiam, za to wczoraj poczułam, jak to jest, kiedy dzieć nie pozwala się położyć na żadnym z boków... Chyba pod sufitem powinnam spać :P
Co do zamkniętego - jestem za.

reklama
Asia oby to było jedynie jakieś przeziębienie! Niektórzy faceci tak maja, średnio ich cokolwiek interesuje, nawet jezeli tyczy sie to ich wlasnych dzieci...

Agatucca jestem w tej samej sytuacji z położna i szkoła rodzenia. Na stronie mojego szpitala nie bylo zadnej informacji o planie porodu. Poszperalam na internecie i znalazlam na jakims forum, ze w szpitalu sami robia wywiad do planu porodu, jezeli jest czas a jak nie to wszystko jest konsultowane w trakcie akcji. Dziewczyny pisały, że można mieć swoj plan i jak sie upre to go dołączą do karty ale i tak swoj wywiad robią.

Asiami doskonale rozumiem zazdrość. Widzę jak zachowują się niektóre dziewczyny z mojego roku, az smiesznie to wygląda [emoji23] Probuje nie odpuścić sobie uczelni bo potem mam sesję i do tego porod. Wszystko może sie jeszcze bardziej nawarstwic [emoji22]

Znalazłam sobie właśnie trasę 2,8km w jedna stronę po parku narodowym więc akurat [emoji4] Robię sobie takie mile przerywniki miedzy nauka, raz wam odpisze, raz poszukam czegoś do zwiedzenia [emoji16] Jutro wieczorem mamy wracac do domu więc muszę jakoś zaplanować tak małą ilość czasu.

A wczoraj zdecydowałam, że na wakacje z maleństwem pojedziemy na mazury bo nigdy nie byłam w tych okolicach. Możecie polecić jakas fajną bazę wypadową? [emoji1]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry