Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Magdalena79 witaj. Trzymaj się ciepło, 34 tydzień to już całkiem dobry czas.
Densik trzymaj się kochana, już bliżej niż dalej!
Japko84 rozumiem, o czym piszesz z tym płaczem - też to ostatnio przeżywałam. Opieka rzeczywiście na marnym poziomie...
Klauduska dobrej zabawy! Odpuść na chwilę naukę, chociaż na wyjeździeo ile już nie wróciliście do domu
Sojnabig ciekawe, czy Ty i Twój mąż jesteście tematem ich rozmów np. przy kolacji
Dysiak u mnie ostatnio 8kg na plusie, ale w piątek wizyta to zobaczymy, jak teraz sytuacja wygląda.
Ja też jakoś mam opory przed wstawianiem jakichkolwiek zdjęć na forum, które może przeczytać każdy.
Jak czytam o tym, jakie osoby przychodzą w odwiedziny do szpitala, to aż szczena opada - jak można być tak egoistycznym?
Ja chyba muszę się udać do rodzinnego, bo dalej mnie gardło boli i jeszcze mnie zaczęło kaszleć :/ nie wiem, czy nie zaraziłam się od męża - on niedawno skończył chorować.