sojnabig
Fanka BB :)
W życiu nie podałabym takich danych na zgodzie na wycieczkę. Za moich czasów było "Wyrażam zgodę na udział w wycieczce mojego dziecka" i koniec. Chyba coś tu ktoś kombinuje![]()
Bez kitu
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W życiu nie podałabym takich danych na zgodzie na wycieczkę. Za moich czasów było "Wyrażam zgodę na udział w wycieczce mojego dziecka" i koniec. Chyba coś tu ktoś kombinuje![]()
Narkotyki w ogóle nie brzmią dobrze... Nie wyobrażam sobie rodzić na morfinie itp. Po co?! Bez przesady, po coś ten ból porodowy jest. I nie wiem czemu jest tak bardzo demonizowany..
Kurcze, Klaudia przyniosła mi zgodę do podpisania do parku trampolin - ządają podania danych takich jak mój pesel, numer dowodu:O Chyba ich pogięło takie dane, żeby dziecko mogło poskakać.
Pilka pomoze na pewno. Krec biodrami kolka na niej, wypychaj miednice przod i tyl oraz bioderka na boki. Na youtubie troche jest propozycji, ale to sa takie 3 podstawowe. jestem fanka tej pilki i w igole pilatesu z pilaPilke to sobie nawet kupilam sama i dzisiaj troszke na niej posiedzialamnie wiem czy to cos da ale chce urodzic w terminie...
![]()
Pilka pomoze na pewno. Krec biodrami kolka na niej, wypychaj miednice przod i tyl oraz bioderka na boki. Na youtubie troche jest propozycji, ale to sa takie 3 podstawowe. jestem fanka tej pilki i w igole pilatesu z pila![]()
Pilka pomoze na pewno. Krec biodrami kolka na niej, wypychaj miednice przod i tyl oraz bioderka na boki. Na youtubie troche jest propozycji, ale to sa takie 3 podstawowe. jestem fanka tej pilki i w igole pilatesu z pila![]()