reklama

Lutowe mamy 2017

Ja ogolnie cała noc nie spałam dopadały mnie różne myśli dot. Porodu, szpitali ehh.. Wstąpiło we mnie przerażenie:/
Śniadanko koło 6 to na męża poczekam :)
Barnek oprucz wizyty u gin to raczej bez planów,
A Ty ? :)

Wysłane z mojego E7s przy użyciu Tapatalka

reklama
Ooo to masz bliziutko! Ja mam tydzień do terminu.. Dzisiaj się dowiem czy pójde wczesniej czy czekamy na bóle

Ja mam jutro wizytę... I sądzę też, że usłyszę, że czekamy dalej :( już mam powoli wszystkiego dosyć, każdy telefon z pytaniem "i jak tam" przyprawia mnie o skok ciśnienia... Najchętniej to bym z nikim nie rozmawiała do porodu oprócz z mężem ..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Marzenka nie mam zadnych planow. Bede siedziec w domu, powinnam znow troche popracowac wiec moze Czesc dzis ogarne.

Jestem przeziobiona na dodatkowo. Wiec jeszcze bym chetnie poczekala z porodem.

Dziewczyny to juz koncowka jeszcze pare dni Sojna u Ciebie i koniec.

Marzenka - a daj spokój... Znajomi znajomymi ale jak codziennie mama, babcia, tesciu, no przecież wiadomo, że damy im znać jak urodze.. M mi mówi, że się martwią ale oni się nie martwią, tylko po prostu są ciekawi a nic im to nie da tylko mnie denerwuja :/

Barnek - oby było tak jak mówisz...
Pij duuuuzo mleka z czosnkiem, miodem i masłem :) mnie to postawiło raz dwa na nogi a M się męczył z antybiotykiem a i tak jeszcze tydzień chorował.

Do tego właśnie mnie denerwuje mój małżon. Śpi obok i tak zgrzyta zębami, nigdy tak nie miał :/

Ja mam tam prawie 10-letni staż i umowę na czas nieokreślony. Chętnie już coś zmienię:)
Ja też, ale nie zmienię, bo lubię swoją pracę [emoji4]

Dziewczyny moze sie spotkamy przy kolejnych maluszkach :)

U nas już więcej planowanych dzieci raczej nie będzie
No i znów ze spaniem porażka... kto jeszcze nie śpi..?

Ja też nie śpię, co najwyżej przesypiam co chwila [emoji53]

każdy telefon z pytaniem "i jak tam" przyprawia mnie o skok ciśnienia... Najchętniej to bym z nikim nie rozmawiała do porodu oprócz z mężem ..
Mam dokładnie to samo [emoji44][emoji44][emoji44]

Ja planuje roczny macierzyński, a mąż dodatkowo planuje mi co najmniej roczny wychowawczy [emoji3] ale czas pokaże co będzie.
My wizytujemy w piątek, ale wolałabym już urodzić, bo od poniedziałku u nas ferie

5djy3e3kpgua6zwe.png

reklama
Sojna delikatnie powiedz teściom, że jak urodzisz to odrazu się dowiedzą, a takie naciskanie tylko stresuje.
Już bliżej niż dalej, wkońcu doczekamy :)
Barnek nie fajnie było by rodzić z przeziebieniem, kuruj się

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry