Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Turlu tylko lekarz nie robił mi USG a wymacał małą przez brzuch. Lekarz ma ponad 30 prawie 40 lat doświadczenia w zawodzie i nie jedno dziecko rodził więc jak mówi że mała jest duża to jest.
gdyby to było perwsze dziecko to cc byłoby na bank ale teraz każdy mówi że szlaki są już przetarte. zastanawiam się jeszcze nad sn, może rzeczywiście dam radę... jak ta szyjka puści w końcu bo jak nie to wiadomo cc
Hej dziewczyny, mamy synusia urodził się dziś SN o 11.50 - jeny jaki maluch ! Cała akcja trwała niecałe 2 h, pęcherz płodowy przebili o 10 a maluszek wyskoczył przed 12 z wagą 3360 nie wiemy ile mierzy, jutro pediatra przyjdzie zmierzy i wychodzimy do domku, ja z tego wszystkiego to w szoku byłam i tata spisał się na medal, przeciął pepowine wspierał cały czas - teraz trzeba szybko imię myśleć. No i cala zgaga wieczorna ma teraz sens bo wyszedł z burza czarnych włosów i ogólnie owlosiony [emoji16] hihi ,
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom