reklama

Lutowe mamy 2017

Elenna wiesz takie zalecenia maja czesto maluchy, ktore sie same na jedzienie nie budza, lub mala wage urodzeniowa maja. Twoja mala sie sama budzi? I dopomina? Bo to jest wazne, No i oczywiscie to co lekarz pediarta mowi. Jak przybiera ?
Jagodka obys noc maila spokojna.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ależ się dzisiaj zrobiło skurczowo :) Dziewczyny, czy przyjmujecie DHA? Jeżeli tak, to czy zamierzacie brać również po porodzie (zakładając, że macie zamiar karmić piersią)? Bo czytałam gdzieś, że w trakcie karmienia też powinno się przyjmować.
Ja zażywam cały czas prenatal duo i tam jest 600 dha. Tylko one są drogie. 50 zeta na miesiąc. Ponoć dobrze wpływa Dha na rozwój mózgu dziecka i przy karmieniu piersią tak samo dobrze je łykać.

magdalena - a kupujesz w aptece stacjonarnej czy internetowej? w stacjonarnej za moje witami policzyli mi prawie 62 zeta (sic!!) - rzecz jasna oddałam, bo w internetowej dokładnie to samo było wtedy za niecałe 26, generalnie do 30 zł idzie w niej kupić, więc stacjonarne niezłą mają przebitkę

jagódka - bardzo Ci współczuję, nie wiem czy da się to jakoś inaczej załagodzić niż nospą i ciepłą kąpielą

magdalena - a kupujesz w aptece stacjonarnej czy internetowej? w stacjonarnej za moje witami policzyli mi prawie 62 zeta (sic!!) - rzecz jasna oddałam, bo w internetowej dokładnie to samo było wtedy za niecałe 26, generalnie do 30 zł idzie w niej kupić, więc stacjonarne niezłą mają przebitkę

jagódka - bardzo Ci współczuję, nie wiem czy da się to jakoś inaczej załagodzić niż nospą i ciepłą kąpielą
Kupuję w stacjonarnej, ale jak tak mówisz to muszę sprawdzić ceny w internecie. Może znajdę gdzieś taniej.

Dzis sobie chwile pogadalam z kolezanka z Niemiec, ktora mi opowiadala o swoim porodzie. Generlanie pojechala w ostatniej chwili i cala noc w domu, byla a ze ja mocno nie bolalo to czekala.
No ale co mnie bardzo zaskoczylo, mowila ze juz czula ze to porod wieczorem, bo skurcze ja meczyly i organizm sie oczyszczal i mi opowiada, ze sobie pizze z mezem zamowili i do tego wino popili. Nawet sie z tego wszytskiego nie zdazylam zapytac ile wypila.

Ale generalnie stwierdzila, ze jej sie lepiej zrobilo. Wrylo mnie troche, ona teraz jest drugi raz w ciazy, w mowi, ze najchetniej by tak samo zrobila.

Kasia_zosia mowila cos Twoja polozna o winie w trakcie porodu?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też zero alkoholu w ciaży , piccolo w sylwestra :)
Trochę dziwnie ,że jak już wiedziała ze poród to się napiła :oo: Tymbardziej głupio jak by się tam w szpitalu zorientowali :/ takie to nieodpowiedzialne

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry