sojnabig
Fanka BB :)
Po obchodzie już z całkiem miła lekarka
jutro decydujący dzień, jeśli kroplówka nie ruszy to po południu cesarka
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na Twoim miejscu bym się obserwowała bo tydzień przed porodem też z takim czymś pojechałam na ip zatrzymali mnie żeby poobserwowac czy wody nie podciekają bo miałam już na dolnej granicy w sobotę mnie do domu wpisali a we wtorek taka sama sytuacja zaczął się poród [emoji5]Myślałam że to wody bo pyknięcie było i wodnisty śluz byłam na ip sprawdził lekarz i powiedział że do porodu daleko to sie do domu zawinęłam i już.
na sobotę mam terminKurczę Rozmaryn to już jest jak jakis film sensacyjnydziś masz termin?
uwierz mi ja też
Przed pojechaniem długo się z mężem wahaliśmy nawy zdecydował się powąchać moje majtki żeby zobaczyć czy nie pachną moczemOMG no kuuurde...Ale przynajmniej sprawdziłaś, bo to akurat bardzo ważne.
Mój lekarz mówi ze za tydzień da mi na wywołanie.Rozmaryn Jesteś najlepszaTyle podejść do porodu i nawet okazało się ze "to nie wody "
W końcu musi kiedyś się udać
A mnie dziś tragicznie ciśnie tam gdzie nie trza....na tyłek. .
No oglupieje.
To super wieściPo obchodzie już z całkiem miła lekarkajutro decydujący dzień, jeśli kroplówka nie ruszy to po południu cesarka
ja to czuję tak nisko że nóg nie mogę złączyćA wy jak nisko czujecie swoje pociechy? Moja chyba kanał kopię :/ Górniczka mała