reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Wiecie dziewczyny wy tak wyczekujecie porodu siedzicie jak na szpilkach a moj okruszek we wtorek skończył 3 tygodnie i jest cudnie rozgląda się już uśmiecha jest przeslodki kocham go najbardziej na świecie ale nie mogę przeżyć jednej rzeczy...tego ze nie ja go urodziłam [emoji22] tak bardzo walczyłam o SN i mimo że samo się zaczęło nic z tego nie wyszło [emoji22] ta myśl mi odbiera całą radość [emoji22]

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Wiecie dziewczyny wy tak wyczekujecie porodu siedzicie jak na szpilkach a moj okruszek we wtorek skończył 3 tygodnie i jest cudnie rozgląda się już uśmiecha jest przeslodki kocham go najbardziej na świecie ale nie mogę przeżyć jednej rzeczy...tego ze nie ja go urodziłam [emoji22] tak bardzo walczyłam o SN i mimo że samo się zaczęło nic z tego nie wyszło [emoji22] ta myśl mi odbiera całą radość [emoji22]

Jak nie Ty go urodziłaś? Cc to tez jest porod. Miną emocje, hormony opadną i nic radości Ci nie odbierze. Po to wymyślili cc, zeby z niego korzystać jak jest taka potrzeba.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Grabcia No co Ty... głowa do góry :) najważniejsze ,że zrobiłaś wszystko żeby był cały i zdrowy :)
Niestety na to nie mamy czasami wpływu . Większość z nas pewnie myśli /myślała że urodzi SN a potem nagle się okazuje ,że nie może . To że cc to nie znaczy ,że jesteś jakaś gorsza.

Moja koleżanka dziś urodziła i też nagle stwierdzili ,że cc bo jest "wąska" a poza tym skurcze były a rozwarcia zero. No i ma swoją Małą 3600 ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry