Ale naskrobałyscie
Quenya89- witam

jest kilka mam z za granicy z nami ja też z irl

- podziwiam Cię kobieto za 3 dzieci , ja tu panikuje ze 2 będzie choć planowane hah
Emma - a ja wiem który tydzień[emoji14], w poprzedniej ciąży sledzilam wszystko a teraz jakoś nie ma czasu itp. Haha mam rozbieżność w terminach porodu bo 02.02 -09.02 coś koło 9-10 tydzień teraz
Martyyyna- super gratulacje uwielbiam takie wizyty można odpocząć i serduszka dziecka posłuchać hihi -
Elenna - ja miałam poród sn i nie mogę naprawdę narzekać bo był bardzo szybki w 15-20 min dałam rade myśleli ze to juz któreś z kolei dziecko i mówili że dobrze ze przyszłam jak przyszłam bo bym urodziła na ulicy z takim tempem wow., wiesz co ja za chce sn jak się da jak nie to trudno ale mam straszne skórę podatna do tworzenia się bliznowców wiec wole naturalnie., no wiesz jeszcze i jedno może bym chciała dziecko ale kto mi urodzi hahhaha

, jeju czemu tak córka wyła? U mnie młody nie obudził się na siku i obsikał się przez sen a później walka 2 h żeby go przebrać bo on nie da i koniec - przegięcie !
Wszystkozajete- zazdroszczę Ci tego snu po 8-10 h

! , ja nie dość że 3 latek w domu to jeszcze cierpię na taką bezsenność ze głowa mała .. ostatnio idę spać coś koło 4 nad ranem! Żeby o 7-8 wstać razem z dzieciem ...
Majowy poranek - super fotka dzidzi,
Napisane na GT-I9301I w aplikacji
Forum BabyBoom