Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Aaa rozumiem... Rzeczywiście "ciężki" przypadek jesteś.Miciur-ka O widzisz mi po słodkim też mdłości przechodzaBrzuch boli, i niepokoi mnie jedna rzecz...zawsze jak daje sobie Luteine dopochwowa to szyjka była wyyyysoko,a wczoraj czuje coś mnie aż uwiera,gniecie, piecze ja do środka, a szyjka nisko. Nie wiem czy to normalne. Jeszcze mam nerwowke właśnie od trzech dni i wtedy to zaczęło boleć, muszę się na "juz" wyprowadzić do siebie bo nie daje rady psychicznie.
A tak wogole dzięki; będę musiała skoczyć do sklepu po mleko krowkowe w puszce[emoji14]wczoraj o 22 jadłam nie dogotowane pierogi bo mi jezyk po podłodze latal.
Eveee Ja mam problemy hematologiczne, nie krzepnie mi krew jak trzeba, nie zlepiaja się płytki,ogólnie mam bardzo rzadką wrodzoną chorobę krwi na która jest chorych ponoć tylko 100.000 osób na świecie.
Odpoczywaj dużo! Spokojnie, na pewno wszystko jest w porządku.Drusia2016 - wszystko bedzie dobrze!
mnie od wczoraj boli jak na okres, mam nadzieje, ze to nic powaznego..
Może warto do lekarza skoczyć z tą cewką?Drusia Kciuki &&&&bedzie dobrze
Monsku Witaj w klubiemnie boli nawet jak leżę, po Luteinie trochę puszcza...no i ta szyjka nisko,piecze mnie też cewka moczowa. No paranoja jakaś.
Drusia Kciuki &&&&bedzie dobrze
Monsku Witaj w klubiemnie boli nawet jak leżę, po Luteinie trochę puszcza...no i ta szyjka nisko,piecze mnie też cewka moczowa. No paranoja jakaś.
Ja w pierwszej ciąży miałam plamienie w 7tc. Okazało się, że ciałko żólte nie domagało i miałam krwiaka międzykosmówkowego. Dostałam duphaston i musiałam się baaardzo oszczędzać. Wszystko się dobrze skończyło i urodziłam zdrową córkę.Ja dziś jestem znów w stresie, bo wczorajszy śluz zabarwiony na różowo znów pojawił się przy porannej toalecie. :/ Co prawda jest to dwa dni po terminie ew. miesiączki i z tego co wiem to może się tak zdarzyć. A jest to taki owulacyjny śluz ze śladami zaróżowienia, więc broń Boże nie jest to żadne krwawienie. A jednak mnie niepokoi. Ja już nie wiem czy to po seksie czy przez nadżerkę czy przez te resztki śluzówki pookresowej. Nie chcę wariować, ale martwię się o moją Dzidzię. Czy któraś z Was ma lub miała coś podobnego?