Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ja tak apropos trzeciej ciazy, bo jest tu nas sporo. Ostatnio słyszałam że trzecie dziecko rodzi się najszybciej i najlatwiej? Co myslicie?![]()
Hej dziewczyny, wpisalam sie na liste i chcialabym do Was dolaczycoczekuje dwojeczki niby na 22.02 ale oby do poczatku lutego dotrwac i tego bede sie trzymac
Tak wiec witam Was serdecznie![]()
, potem daję cukier, sól, pieprz, słodką paprykę, wyciskam czosnek, dodaję świeżą siekaną bazylię - co kto lubi. Potem do słoików, pasteryzuję w piekarniku, bo tak mi wygodniej. I finito, całą zimę może staćChcę zasięgnąć rady, to moja trzecia ciąża a nadal niczego nie jestem pewna
Chcę zasięgnąć rady, to moja trzecia ciąża a nadal niczego nie jestem pewna
czy farbujecie włosy w ciąży??![]()
ja farbuje na blondzik ide jutro
Sojnabig nic szczególnego. Podsmażam cebulkę na patelni na oliwie, na to rzucam pomidory sparzone i obrane ze skórki (nacięte na krzyż do gorącej wody na chwilę, wyjmuję i skóra sama schodzi). I tu mozolnie mieszam aż się to to zredukuje - na moją duża patelnię, jakieś 2h, potem daję cukier, sól, pieprz, słodką paprykę, wyciskam czosnek, dodaję świeżą siekaną bazylię - co kto lubi. Potem do słoików, pasteryzuję w piekarniku, bo tak mi wygodniej. I finito, całą zimę może stać
Poza sezonem smażę mięso mielone, dodaję ten sos i podaję to z makaronem i żółtym serem startym.
Wszystkozajęte to już wolę wysłać męża niż żeby mi sami wybierali w razie braku towaru..
Sojnabig nic szczególnego. Podsmażam cebulkę na patelni na oliwie, na to rzucam pomidory sparzone i obrane ze skórki (nacięte na krzyż do gorącej wody na chwilę, wyjmuję i skóra sama schodzi). I tu mozolnie mieszam aż się to to zredukuje - na moją duża patelnię, jakieś 2h, potem daję cukier, sól, pieprz, słodką paprykę, wyciskam czosnek, dodaję świeżą siekaną bazylię - co kto lubi. Potem do słoików, pasteryzuję w piekarniku, bo tak mi wygodniej. I finito, całą zimę może stać
Poza sezonem smażę mięso mielone, dodaję ten sos i podaję to z makaronem i żółtym serem startym.
Wszystkozajęte to już wolę wysłać męża niż żeby mi sami wybierali w razie braku towaru..