Miciur-ka projekt już wybrany tak naprawde. Teraz czekamy na finanse i możliwość przeprowadzenia sie do rodziców (praca K) [emoji3] Podeślę Ci go wieczorkiem jak będę przy komputerze.
Dziewczyny ja jestem z siebie dumna! Biorąc pod uwage ile wy robicie dzisiaj poszlam na taki mały ryneczek. Ludzie sprzedają tam jedzonko z własnej uprawy. No i jak wariatka kupilam ziemniaczki mlode, pomidory malinowe i zwykle, ogorki gruntowe, czosnek, fasolke, śliwki, marchew i w rybnym sledzikow bede robic takie octowo-olejowe i smietanowo-jablkowe [emoji3] No i troche ruszyłam dupsko w końcu. Chociaż niosąc te toboły usapałam sie jak staruszka [emoji3]
A co do mieszkań to musze doposażyć mieszkanie w jakies meble dla dzidziusia. Myślę, ze komoda wystarczy. Myślicie, że zamieszczę tam kruszyne?
A w ogole oddalismy kotkę do rodziców. Nie mialam tego w planie ale jak widze ja jak lata po dworze z psem to mi szkoda trzymania jej samej w mieszkaniu. Teraz zadowolona zyje na podwórku i jak chce to wraca do domu. Łudzę się, że wróci do nas jak maleństwo będzie miało juz z pół roczku ale myślę, ze uschnie tutaj w mieszkaniu [emoji20]
Napisane na D2303 w aplikacji
Forum BabyBoom