reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Sojna - ja mam tak samo , hehe - z małym się dowiedziałam w 20 tyg, juz na 100%, teraz za to robimy sobie niespodziankę - a ja juz walczę z moja ciekawością haha - a w sumie najbardziej mnie wkurza to ze jest masa fajnych ciuszków pod dana płeć a uniwersalnych mało strasznie, ciężko cóż wybrać żeby było oprócz białego całego bo są bardziej albo damskie albo meskie zestawy , albo kwiatki albo auta - no strasznie mnie to drazni,

Dziś dziecko moje lewą nogą wstało i rozroba na całego była.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Sojna - ja mam tak samo , hehe - z małym się dowiedziałam w 20 tyg, juz na 100%, teraz za to robimy sobie niespodziankę - a ja juz walczę z moja ciekawością haha - a w sumie najbardziej mnie wkurza to ze jest masa fajnych ciuszków pod dana płeć a uniwersalnych mało strasznie, ciężko cóż wybrać żeby było oprócz białego całego bo są bardziej albo damskie albo meskie zestawy , albo kwiatki albo auta - no strasznie mnie to drazni,

Dziś dziecko moje lewą nogą wstało i rozroba na całego była.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie dlatego że te uniwersalne średnio mi się podobają to nie kupiliśmy jeszcze ani jednej rzeczy i czekamy aż poznamy płeć a ja taaaak już bym poszła na zakupy :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Natkapolka ten lekarz właśnie powiedział, ze czesto juz w 14 tygodniu jak dzidzia pozwoli to widac płeć [emoji4]

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom
no nam niby w 14 tyg powiedzial plec, ale powiedzial tez, ze potwierdzimy 01.09. wtedy bedzie 18 tydz :-)

8599e6ydh9ss8jgy.png

Dziewczyny czy Wy też macie bóle jajnika? Albo takie skurcze gdzieś w dole brzucha, jak szyjka , lub w boku..? Skurcz pojawia się jak szybko wstaje; jak jestem zmęczona czymś,lub z niczego np.rano.Czasem wyprostować się nie moge i gorący pot mnie oblewa. Ból jest raczej tępy niż klujacy. Kiedyś z tego bolu mi się trauma porodu przypomniala;)

Dziewczyny czy Wy też macie bóle jajnika? Albo takie skurcze gdzieś w dole brzucha, jak szyjka , lub w boku..? Skurcz pojawia się jak szybko wstaje; jak jestem zmęczona czymś,lub z niczego np.rano.Czasem wyprostować się nie moge i gorący pot mnie oblewa. Ból jest raczej tępy niż klujacy. Kiedyś z tego bolu mi się trauma porodu przypomniala;)

Takich typowych skurczy raczej nie mam, bardziej właśnie takie silne kłucie :/

Klucie i tepy bol jest raczej w normie, macica sie rozciaga:) co do plci to u mnie na koniec 12tc na ip w szpitalu mi lekarka powiedziala, ze chlopak, na koniec 13 to samo stwierdzil lekarz na tym "genetycznym" usg.

A tak nie w temacie.. Jest tu jakas chudzina z rozmiarem 36? Odkupilam dwie pary ciazowek 36 i jedne sa dobre a w drugie tylek mi sie nie miesci (waze kolo 60kg). Moge wyslac jesli na ktoras moga pasowac:)

Takich typowych skurczy raczej nie mam, bardziej właśnie takie silne kłucie :/

Jak mówiłam temu na tych genetycznych to mi mówi - wiazadla. Sam jest wiazadlo:P wiazadla to ja wiem kiedy mnie bolą, wtedy to jest normalny ból albo kłucie, ciągnięcia, a nie skurcz. Jak złapie w boku to palcem po skórze przejechać nie mogę nawet ,jakbym tępym narzędziem skórę chciała rozciac. A w dole brzucha to mi przypomina właśnie te bóle podczas porodu. Jeszcze tydzień do wizyty bo lekarz na urlopie.

Klucie i tepy bol jest raczej w normie, macica sie rozciaga:) co do plci to u mnie na koniec 12tc na ip w szpitalu mi lekarka powiedziala, ze chlopak, na koniec 13 to samo stwierdzil lekarz na tym "genetycznym" usg.

A tak nie w temacie.. Jest tu jakas chudzina z rozmiarem 36? Odkupilam dwie pary ciazowek 36 i jedne sa dobre a w drugie tylek mi sie nie miesci (waze kolo 60kg). Moge wyslac jesli na ktoras moga pasowac:)
Ja się trochę boje jednak bo w pierwszej ciąży tego nie mialam, a jestem po 5 stratach. A dasz radę mi fotki i wymiary spodni wysłać? Kupiłam przez neta z h&m 36rozm..normalnie noszę 36/38..A tu wielgiee...taka to ja będę w 9mcu hehe musiałam 34rozm zamówić,a tamte leżą.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry