Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja wczoraj zaczęłam 13tc. Genetyczne w sobotę - oby było wszystko w porządku. Jak tak to odważę się na pierwsze zakupy - poducha i ciążowe gatki. No i w sobotę robimy parapet, więc pewnie znajomi się dowiedzą, bo póki co wie tylko rodzina i jedna kumpela, która podsłuchała akurat jak gadałam z siostra i sobie wydedukowała
Co do wyjazdów to jadę w pierwszy weekend września do Żywca i jak lekarz podtrzyma zgodę to rodzinnie (z tatą, siostrą i jej dzieciakami) lecimy tyłki do Grecji przez tydzień pogrzać.
Anna25 miłego wypoczynku i żeby te słonko nie zawiodło i dało Wam się nacieszyć morzem
Airfix kciuki za wizytę i daj znać po
Wszystkozajete super wycieczka się szykuje trzymam kciuki żeby lekarz podtrzymał zgodę na wyjazd
Dzisiaj już trochę lepsza pogoda słońce wyszło ale wczoraj cały dzień deszcz i ciemno.
joanna4258 ja mam ciążę z ivf, 5tyg plamiłam więc nie jest aż tak oczywiste, że mnie puści Pierwsze co sprawdziłam szukając wyjazdu to czy na Rodos jest szpital z ginekologią No ale staram się być dobrej myśli, bo czuje się dobrze, a zaraz 2 trym zaczynam.
Wszystkozajęte no to trochę zmienia ale trzeba być dobrej myśli największe ryzyko jest w 1 trym. Trzymam kciuki żeby wszystko było ok i daj znać co lekarz Ci powiedział
Dziewczyny ja po wizycie, nawet nie miałam jak wczoraj napisać bo był taki poślizg z wizytą ze zamiast 19:30, weszłam 23:00...Dzidzia zdrowa, dla mnie wszystkie znaki wskazują ze to dziewczynka,nawet lekarz inny mi obstawial 90% ze to corka , mój lekarz wczoraj jednak twierdzi ze to chłopczyk,że z tamtym się nie zgadza. Także dalej nic nie wiem Uparlam się żeby mi palce pokazał, bo ze moje dziecko palców nie ma hehe na szczęście ma i nawet się po głowie drapalo ;
Anna25 Ja tak umarzlam wczoraj, głodna jak nie wiem. Od 18 pod gabinetem bez jedzenia z butelką pepsi.. właśnie to co wystaje to nie koniecznie siusiak, może być wyrostek płciowy - tyle ze ten wyrostek jest płaski co by core wskazywało. Czyli dalej wiem ze nic nie wiem