reklama

Lutowe mamy 2017

Klauduska od momentu kiedy Ty poczujesz dziecko do momentu, kiedy Twój M je poczuje minie sporo czasu..
Wszystkozajete, idź na chlorowany, kup sobie tampony probiotyczne, załóż i ruszaj;)
Densik kciuki!
Grabcia, gratki! Ja poczułam z lewej, zobaczymy czy się sprawdzi. A w chińskim kalendarzu płci co Wam wychodzi? Bo mi się dwa razy sprawdziło:)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi w chinskim dziewczynka :)

reklama
Sojnabig brzuszek juz jaki super :) a pazurki przepiękne :) ja mam krótkie bo mam Luteine dowcipną i musiałam obciąć bo się bałam ze się podrapię tam ;) a 5 juz szybko zleci i będziesz podglądać maluszka :)

Hehe no jak siedzę to jest większy niż jak stoję ale kulka już jest konkretna:D ja teraz wykorzystuje że jeszcze mogę mieć długie :D bo niedługo to się skończy :) też obcinalam jak mialam luteine;) no za 5 dni już 19 tydzień więc liczę na płeć :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Sojna - fajny bębenek!:) Pazury też fajne, też noszę długie, akurat połamałam na przetworach, ale już odrastają, przy noworodku też nosiłam długie i w niczym mi to nie przeszkadzało.
Maryliese - zdecydowanie przesadzasz...
Też jeżdżę autem, ostatnio co drugi dzień po 60-120km:/ Ale ja bardzo lubię jeździć, mam swoje wymarzone autko od kwietnia, a prawko od ponad 8 lat i używane non-stop. Pamiętam, że z Adamem do 37tc jeździłam jako kierowca.
Musiałam herbatę-siekierę strzelić, bo zmierzyłam ciśnienie, a tam 102/60:/ No i dziś kawy nie piłam.

Ja nie wiem za bardzo jak brzuch ma przeszkadzać w prowadzeniu auta. Dla mnie to koniecznosc bo syn do przedszkola, wizyty u lekarza, zakupy. Prowadzilam w obu poprzednich ciążach do konca a z moimi ponad dwudziestoma kg był naprawdę ogromny. Chyba ze z jakiegoś innego powodu nie możesz jezdzic.

Jak jest monstrualny to może przeszkadzać, moja koleżanka jeździła prawie na leżąco, bo się zwyczajnie za kierownicą nie mieściła:D Jest szczuplutka, a brzuch miała gigantyczny pod koniec.

Jak jest monstrualny to może przeszkadzać, moja koleżanka jeździła prawie na leżąco, bo się zwyczajnie za kierownicą nie mieściła:D Jest szczuplutka, a brzuch miała gigantyczny pod koniec.
Hehe no :) mialam na myśli raczej jak brzuch ciazowy musi być powodem całkowitej rezygnacji z prowadzenia bo przecież widziałam niejednego zawodowego kierowcę z brzuchem większym niż moj w 9m ciazy :D ale jak ktoś nie lubi i nie musi to rozumiem

U mnie z kalendarzy wychodzi córcia, ruchy dziecka z prawej czyli też cora, wyglądam trochę gorzej niż z synkiem w ciąży i ciągle mi wywala krostki na buzi,smaki slodko-ostre,broń Boże od slonego i kwaśnego, do slonego mam awersje okropna. Skóra i włosy suche z synkiem nie było tego. Tętno 158-160 czyli też dziewczynka niby. Jeden lekarz ze na 90% dziewczynka, a mój ze chłopak :) zobaczymy może za nie dlugo:) Wczoraj byłam w Pepco zobaczyć czy są kaftaniki i bluzeczki z dlugim rekawem takie słodkie które 20 lipca widziałam i oczom nie wierzylam- zero ,zero długich rękawów typu bluzeczki,body,kaftaniki ale za to swetry i kurtki na dzidzi... Szczęka mi opadła.

Sojnabig Tez mam taki brzuchol hahah A chcialam we wrzesniu jeszcze go ukryc...

reklama
Dziewczyny, które chcę kupić coś fajnego - jutro w lidlu jest akcja biobawełna dla niemowląt. Bardzo ładne sweterki, bodziaki i pajacyki w neutralnych kolorach. Ubranka dla dzieci z lidla polecam z czystym sumieniem, bodziaki kopertowe mam jeszcze z czasów Klaudii i są w świetnym stanie po parze moich łobuzów.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry