Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzień dobry :-) od godziny leżę w łóżku i nie chce mi się wstawaćwczoraj popadalo, fajne rzeskie powietrze mi przez okno wpada, a niebo na kawałku, który widzę przez okno połaciowe, bezchmurne. Umowilam się na rzęsy u jakiejś kosmetyczki, mam nadzieję,że dobrze zrobi, bo nie chce mi się malować ostatnio. Jak kiedyś chciałam zrobić jak zaczynała się na nie moda, to mi tak spartolila, że następnego dnia nie miałam już ani jednej rzęsy, bo dostałam okropnego zapalenia spojówek, od tamtej pory bałam się robić, oby teraz było ok..
Muszę wymyśleć coś na obiad, mam mięso mielone w lodówce..
A Wy jakie plany macie na dziś?
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej hej witam się z rana :-) dzisiaj nastrój jako taki, nic mi się nie chce a roboty dużo... W tym tygodniu mam test obciążenia glukozą nie mam pojęcia jak ja to przetrwam. Muszę go zrobić wcześniej żebym miała jeszcze szansę zrobić poprawkę w razie co. Już widzę że potwierdza się płeć może zrobiły byśmy nową listę lutówek z uwzględnieniem płci i imion, taką bez komentarzy? Jak coś to mogę taką zrobić
Mięso gołymi łapakami w każdej ciąży - po prostu potem myję ręce i nie pcham ich do ust w trakcie gotowania.Ja przy luteinie dopochwowej miałam zakaz przytulanek. W sumie to nawet nie był potrzebny bo ten proszek działa jak papier ściernyPorozmawiam z lekarzem. Tylko ze ja biorę ją od początku i nie czuje podrażnienia, nic. Rano i wieczorem zmywam to co wyleci. A to się pojawia tylko przy wspolzyciu, potem się "goi" ze 3dni i znów jest ok. Póki maz używał clotrimazolum to było co raz lepiej. Od maja jej nie używa i znów. Ja mam dalej libido minus zero więc i za te 4m-ce nie było przytulanek wiele bo gora 3 i tylko wtedy jest problem. Ja myślę ze mąż musi coś dostać od lekarza. No chyba ze u mnie od początku jest to na tle hormonalnym,przy niskim estrogenie się takie rzeczy też się dzieją, a mi on spadł przed ciaza i miałam obniżona rezerwę jajnikowa, bałam się ze menopauza się zbliża wczesna.
.Najprawdopodobniej na połówkowym się dowiesz. U mnie też nie wiadomo. Na krótkim usg wątpię, żeby lekarz zdążył zobaczyć płeć. Moje dzieci to wstydziochy.O kurka wodna...niezly przepisik szacun !Ja dzis filet z piersi w sosie pieczarkowym. Nic szczegolnego-czy wy tez surowe mieso dotykacie w rekawiczkach jednorazowych? Tak mi bratowa poradzila zeby syfu zadnego nie zlapac... Pochwalcie sie co dzis jecie
Gratuluje synusia! O cholerka i waga podana cuuuudownie
Kiedy takie rzeczy mowi lekarz? Jestem w 16 tc, na polowkowym sie dowiem?
Jezeli chodzi o ruchy to ja tylko raz czy dwa czulam smyrniecie... brzuszek tez malutki... mama mi mowi, ze spokojnie w 5-6 msc i brzucho i ruchy na calego. Ja mam termin na 11 lutego
Dobrego dzionka laseczki
![]()
ruchów też jeszcze nie czuje.Z córką poczułam w 18 tc.
uwielbiam II trymestr