reklama

Lutowe mamy 2017

Mi to gin na początku powiedział, że ciąża ma prawo boleć, mnie boli praktycznie cały czas, ale to przez niski próg bólu, taki urok mojej ciąży .
A dzieci planowaliśmy mieć 3, ale to się jeszcze zobaczy jak poród przeżyję, trochę się boję

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejka ;)
Kiedyś zaczynałam do Was pisać, ale jakoś zawsze mi brak systematyczności ;p
Wywołałam małą dyskusję na temat prenatalnych jeśli któraś pamięta ;)
Generalnie chciałabym się "wkręcić" w wątek lutówek, bo zawsze to lepiej mieć kogoś kto przechodzi to samo ;)
Postaram się częściej pojawiać ;)

Za każdym razem dawałam mężowi wolny wybór w tej kwestii - ale po pierwszym porodzie już było jasne, że przy kolejnych też będzie. Myślę, że to daje dużo do myślenia, jak facet widzi ile cierpienia i wysiłku musi znieść kobieta, aby urodzić. Poza tym są też kwestie wsparcia dla kobiety, pomocy przy formalnościach, czy zwyczajne trzymanie za rękę no i dzielenie tego magicznego momentu, gdy dziecko pojawia się na świecie. Ja jestem za, ale tak jak mówię, decyzję pozostawiłam mężowi - wiedziałam, że sama dam radę - miliony kobiet sobie dawały radę same - a nie wiedziałam, czy on jest pewien, że chce przy tym być. Po co miałby mi być facet, który nie daje mi wsparcia i siedzi cały posrany?:D

Ja też zostawiłam wolny wybór chociaż mój upiera się ze chce być... chociaż ja się zastanawiam bo kolezance powiedzieli ze jej partner nie może wejść bo są jeszcze młodzi i on może później mieć "uraz"

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Ja rownież rodziłam z mężem, 12 lat temu[emoji15] Tez dawałam wolny wybór, ale wiem jedno, sama może bym i dała radę, ale byłoby mi znacznie ciężej.
Dobra, pomóżcie. Co widzicie ?
1472750780-bgy1xa.jpeg

Lekarz stwierdził na 90% chłopca, a jak się tak nakręciłam, ze boje się ze za miesiąc powie mi ze pomyłka. [emoji23] Ja widzę pitolka [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry