reklama

Lutowe mamy 2017

Turluturlu Ja takie bóle mam niestety od początku, z tym ze mi brzuch twardnieje i pojawiają sie skurcze. Od początku biorę Luteine i dołożył mi lekarz Asmag Forte 3x2 i jest lepiej, choć nie mogę dużo chodzić,bo wtedy boli od nowa bardzo. U Ciebie brzuch miękki, bez skurczy to chyba ok jest.

reklama
1472734619-hbtgwq.jpeg
Wypoczywamy [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Japko pooddychaj za nas morskim powietrzem :) tez zazdroszczę ehhh

Turluturlu tak jak dziewczyny piszą leż i odpoczywaj i obserwuj a zawsze można na ip podejść bądź podjechać żeby zobaczyli co i jak

Turluturlu jak mija po no-spie to raczej nic poważnego. Może się przeciążyłaś po prostu. Zrób sobie dzień lenia i powinno być lepiej.
Ja już po obiedzie. Młody wsunął tyle surówki, że aż się boję o jego brzuszek;) Odkurzyłam, poprasowałam i czekam na wieści od bratowej bo ma dziś wizytę i płeć powinna poznać:) Spanie mnie łapie, chyba sobie jeszcze kawusię strzelę, albo mochę, bo ona mniej kawy ma, żebym potem spała normalnie:)

Dziewczyny, w tym tygodniu już parokrotnie odczuwałam ból podbrzusza "jak na okres", taki jak przed miesiączką.
Owszem, miałam takie bóle na samiutkim początku ciąży, ale to 17 tydzień i nie wiem czy to jest normalne.

Też jestem w 17 tyg i też co jakiś czas taki ból odczuwam, ostatnio jak pytałam o to lekarza to kazał się nie martwić jeżeli po odpoczynku ból mija:)

Minelo po nospie. Ale dzwonilam do poloznej tam gdzie chodze na wizyty. Radzila na IP isc w razie czego. Dzis mialam mnostwo rzeczy do zrobienia-odpuscilam. Leze. Dziekuje Wam. Czas zebym sie nauczyla ze nie jestem doskonala ze to ciaza i ma prawo bolec mam prawo sie bac. Przeciez mam byc matka. Dziekuje Wam ze jestescie. Az sie poplakalam tak bolalo wczesniej. Poobserwuje siebie i jak cos mam gdzies co w ip powiedza-pojade a nie wiecznie zosiasamosia.. sciskam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry