reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny, mija ból po no-spie. Sorry, że zawracam Wam głowę. Nie jestem panikarą, twarda ze mnie sztuka, ale ten ból nie spodobał mi się. Co robić jeżeli będzie dziś nawracał, czy jechać na pogotowie?
W pewnym momencie już był bardzo mocny. Przestraszyłam się.

Dziewczyny, mija ból po no-spie. Sorry, że zawracam Wam głowę. Nie jestem panikarą, twarda ze mnie sztuka, ale ten ból nie spodobał mi się. Co robić jeżeli będzie dziś nawracał, czy jechać na pogotowie?
W pewnym momencie już był bardzo mocny. Przestraszyłam się.
Jeśli się martwisz a ból faktycznie będzie mocniejszy to możesz jechac. Żadna z nas Ci nie zagwarantuje niczego bo nie jesteśmy lekarzami. Z opisu nie wydaje się to poważne ale sama poczujesz jakby się pogarszalo i wtedy zdecydujesz.

Nie mam numeru... Za kazdym razem zapominam zapytac... Wiem, powinnam go miec juz dawno. Podejrzewam, ze znajde go w internecie... Wstrzymam się jeszcze. Boze, nie naleze do osob proszacych o pomoc i pytajacych o cos to jest najgorsze, ale chyba masz racje,,

No to nie skurcze...bo przy bólu i twardym brzuszku to skurcze... moja rada połóż się pod wyprostowane nogi coś podloz i odpoczywaj... I obserwzadzwoniła z tym czy nie pojawiła się wydzielina lub cos w tym stylu... jeśli się powtórzy to na sor... chociaż ja dla świętego spokoju zadzwoniła bym do gina

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Turluturlu ciężko określić, bo dla każdej z nas silniejszy ból oznacza coś innego. Jeśli czujesz niepokój to może zadzwoń do przychodni gdzie chodzisz do gina, u nas zawsze można z położna porozmawiać a jak coś poważniejszego to podają lekarza.
Jak nie masz takiej możliwości to ja bym na IP pojechała niech zbadaja.

Ja po spacerze z Alą padam. Nie dość, że słońce pali to jeszcze biodro gorzej boli. A tu jeszcze z obiadem jestem w lesie...:o

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry