reklama

Lutowe mamy 2017

Rozmaryn fuuuuj, ja zawsze biorę swój prowiant i do lodówki szpitalnej, bo wędlina jest wyjątkowo podła. Kilka dni da się przeżyć, ale jak leżałam po 2 tygodnie to nie mogłam na to patrzeć.

reklama
Kasia.zosia podwalin kilka rogalików. Ja miałam piec jagodzianki i już od 3 dni szukam drożdży. Kiedyś próbowałam piec z drożdżami w granulkach ( tylko takie można w sklepach dostać) ale mi nie wyszło. Dzisiaj usypiam na stojąco i aby objadam się słodyczami. Smaka narobilas.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia.zosia podwalin kilka rogalików. Ja miałam piec jagodzianki i już od 3 dni szukam drożdży. Kiedyś próbowałam piec z drożdżami w granulkach ( tylko takie można w sklepach dostać) ale mi nie wyszło. Dzisiaj usypiam na stojąco i aby objadam się słodyczami. Smaka narobilas.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisze Ci później przepis na te rogaliki z drożdżami w proszku. Wyszły ok choć nie tak dobre jak te z normalnymi drozdzami.
Za mna chodziły od tygodnia tylko się mi nie chciało piec.
Jak by się dało przeteleportowac to bym wam wysłała :D

A tu jedzenie w szpitalu jest super. Aż mi się do domu nie chciało wracac. Nawet menu mają i chodzą co wieczór i spisują listę co kto chce na następny dzien.

No wlasnie, jesli chodzi o drozdze w proszku to jeszcze nigdy mi nie wyszlo ciasto... A w ogole nie wiem czy znacie ta strone ale ja ja uwielbiam i wszystkie ciasta co robilam sa rewelacyjne: mojewypieki.com
A ja mam ochote na chlebek wlasnej roboty ale nie wstaje dzisiaj z lozka :)

A przy okazji mamusie, które będą mieć trojke, jak z waszymi autami? Tzn jak myślicie pomieszczą wam się bez problemu 3 foteliki?Myślimy żeby kupić inny samochód 7-osobowy.

my mamy auto 7-osobowe,wiec z kolejnym fotelikiem nie ma problemu [emoji6] a dodatkowo najstarszy ma juz ponad 140 cm wie fotelika nie potrzebuje.
Rozmaryn duuuuzo zdrowka!

8599e6ydh9ss8jgy.png

Dzień dobry:)
Piję poranną herbatkę, skaczę sobie po kanałach, bo Młoda już wyszykowana do szkoły, a tu na eska tv, Monika Lewczuk i.... mój kolega w teledysku:D Ale fajnie:)
A tak poza tym to jestem okropnie niewyspana:/ Adam się wiercił w nocy, przyszedł do nas, potem mnie obudził po 6 i koniec spania..yyyhhh

reklama
U mnie słońca brak, całą noc padało. Z tego co słyszę z wanny, teraz też znowu zaczęło padać. No cóż, wrzesień.. umyje się i biorę się za rosół

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry