reklama

Lutowe mamy 2017

Cześć Dziewczyny ;) Ja też już dawno po śniadaniu, po zakupach, zaraz jadę do Leroy Merlin po parę drobiazgów (m.in. po suszarkę d prania, którą "cudnie" połamałam nie wiem jak tydzień temu), potem może basen i ogólnie dzień po brzegi wypełniony.
Ja lubię słoneczną pogodę, ale to jednak dla mnie ulga taki chłodniejszy dzień, mniej zadyszki i lepiej mi się powietrze łapie.
Rozmaryn-jak się miewasz?:)
Dobrego dnia wszystkim brzuchatkom :)

reklama
Ja zdecydowanie wolę jak jest mi za zimno niż za ciepło, ale lato bardzo lubię:) Jeśli jesień to tylko polska złota jesień, nie lubię deszczu (jestem meteopatką), w żadnej postaci, jestem grudniowym dzieckiem, więc zimę lubię, grzańce, świeczki w domu, ciepły kocyk, kuligi to jest to:) Rosół zrobiony - nie ma jak szybkowar:D, pranie zrobione, zmywarka pusta, nawet udało mi sięKlaudię do okulisty zapisać telefonicznie, jeszcze kurczaka zamarynować póki Adam śpi i obiad z głowy:)
Rozmaryn obyś wyszła jak najszybciej.

U nas tez dzis kiepska noc byla, najpierw starszy wstal po 1 bo cos mu sie snilo,a po jakims czasie mlodszy i tym sposobem maz wywedrowal do sypialni chlopcow :-)
ja dolaczam do tych co wola chlodniej za oknem, tak jak dzisiaj :-)

8599e6ydh9ss8jgy.png

a ja tak z innej beczki... kolo 12 zjadlam 2 jaja smazone z pomidorem i roznymi innymi dodatkami, po zjedzeniu stwierdzilam, ze dosc dziwna smakowa kompozycja, no ale coz, nie zawsz jestem mistrzem kuchni. Potem zaczal mnie bolec brzuch, tak na klujaco (mowie o zoladku) i tak mnie pobolewa i mysle, no kurde od czego?? Wyciaglam pudelko z jajami i widze 29.9... patrze jeszcze raz, nie!!!! 29.8!!! zjadlam stare jajka!! i teaz sie nakrecam,ze moze to miec powazne konsekwencje dla ciazy :(( Jak mozna byc tak slepym (fakt ze slabo widze a pieczatka byla slabo wybita) i glupim!! a jaja kupione 2 dni temu, wiec sklep sprzedl nieswieze!

teraz jak o tym mysle to jeszcze bardziej mi niebardzo :(

wszystkozajete - dzieki za pocieszenie..nie bylo smrodu, bo wech mam dosc wrazliwy, ale sama swiadomosc..jestem pewna ze mam teraz uraz do jajek, a tak je uwielbiam :/

Wlasnie zaparzylam miete+melisa (jak codzien), mam nadzieje,ze skonczy sie tylko na strachu
Myślę że raczej będzie dobrze. Mi w dziecinstwie jedna wredna baba w wakacje dala jajko na twardo, które miała od wielkanocy. Było okropne, ale nie miałam po tym problemów żołądkowych ani awersji do jajek. Tak jak wszystkozajete pisala będzie ok. W ciazy tez mogą nas bolec żołądki :) zresztą zobaczysz czy ci bedzie przechodzić czy się pogarszac.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry