reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny tak mi smaka narobilyscie tymi wypiekami, że się ciasto jogurtowe u mnie też już piecze [emoji6]. Ja z rana też jestem bardzo głodna i zawsze szybciutko muszę coś zjeść. I do śniadania też herbatka z cytrynką [emoji1]
A u mnie kolejny dzień upałów 30 stopni [emoji17] taka pogoda mi nie służy i od południa zaczynam się źle czuć... ale mam nadzieję, że to już ostatnie takie dni...

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny tak mi smaka narobilyscie tymi wypiekami, że się ciasto jogurtowe u mnie też już piecze [emoji6]. Ja z rana też jestem bardzo głodna i zawsze szybciutko muszę coś zjeść. I do śniadania też herbatka z cytrynką [emoji1]
A u mnie kolejny dzień upałów 30 stopni [emoji17] taka pogoda mi nie służy i od południa zaczynam się źle czuć... ale mam nadzieję, że to już ostatnie takie dni...

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

U nas też takie upały... Najchętniej to bym w ogóle z domu się nie wytaczala ale pies już piszczy :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja miałam przymusowy spacer, bo mąż zabrał fotelik w swoim samochodzie i przeszliśmy się do przychodni z wózkiem. Brzuch mnie boli, od tego pchania. Młody wariuje, a ja nie mam siły:/

Ellena jaki wzór?:)

Mam otulacz i tetre mam w niebiesko- różowe kwiatki i kropki a flanele w czarno bordowe kropki :)
I jak tam zaszczepieni?
My miałyśmy szczepić na meningokoki i dupa znów bo w ubiegłym tygodniu Młoda przeziębiona. Chyba zrobię z bilansem 2-latka w listopadzie.
Mnie już po dłuższych spacerach miednica boli. Wczoraj znów ledwo wróciłam po 2 h, a i tak po powrocie usiąść nie mogłam :/

Cześć dziewczyny ;)
Ostatnio mało się udzielam ale albo czasu brakuje albo siły ;p
Zajmuje się przygotowaniami do ślubu (1 października wychodzę za mąż) albo staram się ogarniać powoli mieszkanie tak konkretnie ;)
A wieczorami najczęściej książka z rękę i mnie nie ma.
Jutro idę porobić wyniki, muszę mieć na poniedziałek. I tak myślę czy jeśli jutro zrobię też tarczycowe wyniki to 26.09 dla lekarza będą "świeże" czy lepiej w przyszłym tygodniu je zrobić?

Gratuluję potwierdzonych płci ;)
I witam nowe dziewczyny ;)

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja staram się żeby badania były robione w tym tyg co mam wizytę. I tarczyce w ciąży robie co 4-6 tyg, nawet jak nie mam wizyty.

Mnie się dziś udało przespać noc. Pierwszy raz od kilku dni... szał. A i tak ledwo wstałam po 7 bo okazało się że dokumentów nie podpisałam a M chciał wcześniej wyjść do pracy:p
A no i obżeram się kanapeczkamj ze świeżym chlebkiem, bo obok mojego bloku piekarnia otworzyła punkt.... hmm gdyby miał mi jeszcze kto po świeże bułeczki rano chodzić ;)

Tak, zaszczepiony. Ale rodzinna głupia krowa nie chciała mi dać skierowania na morfo i mocz dla mnie - bo musi się pani zarejestrować, to i tak tylko raz w ciąży można itd., pocałuj mnie w dupę i się wypchaj tymi 24zł:wściekła/y:, pójdę sobie prywatnie..

Za oknem slonce jak diabli,a ja mam katar :-(
buuuu
dobrze,ze choc Malutka cieszy mnie kopniaczkami :-)
Klauduska gdzie sie podziewasz?

8599e6ydh9ss8jgy.png

U mnie też upał dzisiaj, na zewnątrz wyjść się nie da taka duchota:(

A tak odnośnie tych różnych przesądów dotyczących określania płci to u mnie nic się nie sprawdziło, wszystko wskazywało na dziewczynkę a będzie chłopczyk:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry