sojnabig
Fanka BB :)
sojnabig - az tak cie ugryzl?? jak zobacztlam zdjecie to myslalam,ze ta potulna psina w lustrze tak cie ugryzla..
No masakra boli cholernie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
sojnabig - az tak cie ugryzl?? jak zobacztlam zdjecie to myslalam,ze ta potulna psina w lustrze tak cie ugryzla..
poczuł się chociaz do tego co się stało ? Co zacznijmy od tego ze w ogóle nie powinno się stać Jagódka łącze sie co do lekarza rodzinnego u mnie też bardzo problemowa z czymkolwiek jest także wole iść i zapłacić niż prosić.
Sojnabig o masz współczuję i trzymaj się dzielnie a swoją drogą co za właściciel psapoczuł się chociaz do tego co się stało ? Co zacznijmy od tego ze w ogóle nie powinno się stać
masz ślicznego psiaka
![]()
O masz no dziwne żeby pies nie szczekał ja pikole toż chyba ja bym go normalnie pobiła chyba ale mam nadzieje ze przynajmniej był szczepiony. Co za ludzie masakra .
(pewnie by było szybciej, ale panie w przedszkolu stwierdziły, że on nie nauczony, więc parły na nie niego, żeby do ubikacji chodził
- a on się zacinał coraz bardziej, kiedy w końcu dały mu spokój, to kilka dni i było po temacie)Sojnabig oba były luzem bez kagańca i smyczy? Czy Twój na smyczy? Jak to się stało?