sojnabig
Fanka BB :)
Ciężko powiedzieć od czego to zależy... Moja siostra jest w 38tc i przytyła ponad 20 kg..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja w zeszłym tygodniu miałam 4 na plusie a w tym tygodniu już ponad 6. I dla mnie to normalne bo ja już 2 razy przytylam 25kg w ciazy. U mnie to chyba w genach jestCiężko powiedzieć od czego to zależy... Moja siostra jest w 38tc i przytyła ponad 20 kg..
No właśnie patrząc na geny to ja powinnam już z dyche przytyćJa w zeszłym tygodniu miałam 4 na plusie a w tym tygodniu już ponad 6. I dla mnie to normalne bo ja już 2 razy przytylam 25kg w ciazy. U mnie to chyba w genach jest
Pociesze ze po pierwszej ciąży po wyjściu ze szpitala zostały mi.może 3 kg a po drugiej 6kg, które zrzuciłam w pół roku. Jedyne co ucierpiało to skora. Nie ma się co na zapas stresowac bo może być ze te kg i tak zaraz znikna.
to ja mam tak samo jak sobie radzisz z tymi żylakami mi nogi cierpnaU mnie to samo z nogami ... Brzuch wyglada ok, ale nogi ... Spuchniete , pojawily sie zylki a w jednym miejscu to prawie siniak... No i na udach rozstepy![]()
ja 6 wrz wazylam 52,50 a dziś 56,50 wiec wydaje mi się ze dużo ale nieważne dobrze ze młody zdrowy 9 lat temu z corka przytylam 25 kg i w tej ciąży tez ta będzie tak mi się wydaje
Ja mam 160 cm. W pierwszej ciąży wyglądałam jak kula śniegowaJa w pierwszej ciąży przytyłam 23 kg, z racji, że jestem niską osobą to wyglądało to strasznie i mam nadzieję, że tym razem przytyje dużo mniej![]()
Ja mam 160 cm. W pierwszej ciąży wyglądałam jak kula śniegowaa w drugiej tylko brzuch był ogromny
![]()