Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
zadzwon do swojego lekarza lub szpital i daj znac co i jakDziewczyny A ja potrzebuje pomocy [emoji22] cala ciąża super a dzis tragedia. Od kilku dni rano jak wstawalam czułam delikatne bóle pleców i pierwszy mocz ma ciemny kolor i specyficzny zapach... A teraz już nic nie moge zrobić tak mnie bola plecy z prawej strony tuz pod zebrami [emoji22] co o tym myślicie?
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
ja od początku ciąży biore folik i jest oki a z corka brałam centrum ale już chyba niemaJa ci z całego serca życzę żeby to było o wiele mniejsze, tak z 1 kg
Densik-Rozmaryn to twardzielka urodziła SN, podziwiam!![]()
Właśnie lekarz na urlopie [emoji22] a nasza izba przyjęć ma przydomek prosektoriumzadzwon do swojego lekarza lub szpital i daj znac co i jak
Czekam na meza aż wróci z pracy i pewnie pojadę bo teraz jeszcze doszło siku co 15minut...[emoji22] jedyna ulga to leżenie na lewym bokuRozmaryn o kurczaki naprawdę nie wyobrażam sobiejesteś silna i dzielna kobietka
podziwiam
Grabcia a jakiś szpital oddalony troszkę od Ciebie nie wchodzi w grę ? Albo inny lekarz może jakiś przyjmuje prywatnie ? A może nie będzie aż tak źle a lepiej żebyś pojechała na ip .
Oglnie nie miała problemow z sikaniem... rano budzę się się bólem pleców i jak robię siku to troszkę boli i mocz jest bardzo ciemny i ma specyficzny zapach... A teraz doszedł ból plecow i siaknie co chwilke...nawet już pod zebrami mnie klujeAha, czyli jednak coś się odblokowało bo zaczęłaś sikać wreszcie??