Gobo
Aktywna w BB
a skąd wiesz że masz marne szanse i czemu niebezpieczny?Ja nie chcem cc, ale mam marne szanse urodzić sn. Dodatkowo lekarz uważa, że porod sn mógłby być dla nas niebezpieczny.
Nie jest fanem cięcia bo wszystkie, więc mu wierze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a skąd wiesz że masz marne szanse i czemu niebezpieczny?Ja nie chcem cc, ale mam marne szanse urodzić sn. Dodatkowo lekarz uważa, że porod sn mógłby być dla nas niebezpieczny.
Nie jest fanem cięcia bo wszystkie, więc mu wierze
i będę trzymać kciuki, żeby Ci się potwierdziła ta córcia![]()
Wszystkie jestescie mlode jezeli macie ponizej 37 lat![]()
Rodosek nasze kolejne podobieństwo [emoji4]cieszę się, że zaliczam się do grupy młodychw końcu tylko 36 mam
![]()
Cieszy mnie to bardzo, że córcia została córcią i że wszystko u niej okiMy po wizycie połowkowej, nasza córcia została córcia! Wszystkie narzady ok, rozwinięta prawidłowo, waży 389 g ]
No ja mam urodziny za jakieś półtora miesiącaDzięki, ja kilka dni temu miałam 36 urodziny
A znasz może jakieś inne sposoby na komary, domowe czy sklepowe? Chyba tylko siatka do okna mi pozostaje, lipa bo mam same dachowe i porządne siatki drogie.Emmaljunga jest przecież bardzo ładnaTeż wole klasykę niż te wydziwiane quinny czy inne. Mam wózek po dójce moich i kupować nie zamierzam, za duży wydatek, a wózek jest sprawny i nie odwracam się od niego z odrazą
Ma pompowane koła i jeździ po śniegu jak czołg
Kasiu tych do kontaktów podobno nie powinno się używać przy takich małych dzieciach.U mnie komarów brak, za to w cholerę owocówek wszędzie.