reklama

Lutowe mamy 2017

Airfix- poszlam na latwizne i zjadlam rice cake i nutella malemu cos i nie ma naleśników nie chciało mi się robić[emoji14], mam takiego lenia ze nie pytaj ... najchętniej to bym się przewróciła na drugi bok i spała, szkoda mi młodego , narazie się bawimy autami później do parku na rower, później nas W. Zabiera na przejażdżkę wanem bo mały uwielbia :). Ale.mam ochotę na rosół chyba będę gotować :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam 27 lat i jestem z Nowej Soli [emoji5]

Z objawów ból piersi, zmęczenie, większy apetyt, trochę słabe nerwy jak na PMSa [emoji6]
Ale dzisiaj w południe zrobiłam drugi test i krecha wyraźniejsza niż wczoraj [emoji5]

Kupiłam sobie witaminki i trzeba pamiętać o łykaniu.

Moja od dawna sama wchodzi po schodach. Jedynie muszę ją znieść z naszych schodów od mieszkania bo są wysokie i strome (uroki starej kamienicy). Wchodzi sama. W domu też nie muszę jej dźwigać, czasami na placu zabaw tylko gdzieś podsadzić. Ale trzeba pamiętać żeby się trochę oszczędzać bo do tej pory wnosiłam sobie na górę kupę zakupów i spacerówkę za jednym zamachem.

Napisane na Redmi Note 2 w aplikacji Forum BabyBoom

Miciur-ka wkradł się mały błąd w tebelce bo mam synka a nie córeczkę.
Rozmawiałam dzisiaj z szefem i jestem pozytywnie zaskoczona :) wysłał mnie na urlop do czasu kiedy będę miała już l4 i zapewnił że będę miała do czego wracać :) jestem w cudownym nastroju
Mam jeszcze takie pytanie do Was czy takie twardnienia brzucha i uczucie ciągnięcia i pełności jest normalne czy mam się martwić??

Rozmaryn, właśnie, magnez może pomóc. Miałam takie uczucie dużo później, nie wiem na ile to normalnie na tym etapie.Ale pewnie macica robi miejsce :D

Cudownie że szef tak dobrze zareagował :D

Rozmaryn super wieści. Ciągnięcie, kłucie w brzuchu normalne. Twarnienie nie bardzo, ale magnez na pewno pomoże. Tylko taki prawdziwy taki który się chociaż trochę przyswoi ;) magne b6 podobno jest łatwo przyswajalny

7u223e3k88z714o0.png

Miciur-ka przyzwyczajam Hanię do chodzenia po schodach poki co ;) Bo mała spryciara wchodzi na pierwsze kilka i kładzie mi się w połowie[emoji14]Dzisiaj prowadziłam ją jajkiem-niespodzianką jak osiołka marchewką :D

A co do tabelki to jestem z Poznania :)

Peri89 oj, pewnie się namęczyłaś biedna..
Fabimama, nie da się szybciej gdzieś indziej pojść ? :)
Mogłabym iść prywatnie do polskiego Ginekologa ale powiem szczerze ze skoro i tak za 5 tyg lecimy do Polski to wolę poczekać. Tu koszt takiej wizyty to około 100-150 euro. Plus dla mnie dojazd więc jeśli będę się czuć dobrze i nie będzie działo się nic niepokojącego to czekam ;) miałam wizytę u położnej w przyszłym tyg jadę się umówić do szpitala na wizytę to może się okaże że będę mieć skan przed wyjazdem do pl. ;)
Ja mam 27 lat i jestem z Nowej Soli [emoji5]

Z objawów ból piersi, zmęczenie, większy apetyt, trochę słabe nerwy jak na PMSa [emoji6]
Ale dzisiaj w południe zrobiłam drugi test i krecha wyraźniejsza niż wczoraj [emoji5]

Kupiłam sobie witaminki i trzeba pamiętać o łykaniu.

Moja od dawna sama wchodzi po schodach. Jedynie muszę ją znieść z naszych schodów od mieszkania bo są wysokie i strome (uroki starej kamienicy). Wchodzi sama. W domu też nie muszę jej dźwigać, czasami na placu zabaw tylko gdzieś podsadzić. Ale trzeba pamiętać żeby się trochę oszczędzać bo do tej pory wnosiłam sobie na górę kupę zakupów i spacerówkę za jednym zamachem.

Napisane na Redmi Note 2 w aplikacji Forum BabyBoom
Witam ;)
Miciur-ka wkradł się mały błąd w tebelce bo mam synka a nie córeczkę.
Rozmawiałam dzisiaj z szefem i jestem pozytywnie zaskoczona :) wysłał mnie na urlop do czasu kiedy będę miała już l4 i zapewnił że będę miała do czego wracać :) jestem w cudownym nastroju
Mam jeszcze takie pytanie do Was czy takie twardnienia brzucha i uczucie ciągnięcia i pełności jest normalne czy mam się martwić??

Super! !!!!!

34bwcsqvxs7xh9od.png

I

reklama
Rozmaryn- tak jak dziewczyny piszą , magnez ewentualnie nospe ale nie wiem czy w tak wczesnej ciąży można brać w sumie , ps. Już poprawione ;) . Super ze szefa masz takiego i problemu nie robi:).

Martyyyna- wpisze detale twoje do tabelki jak wrócę do domu :). Jakie masz witaminki?

anade- to nie byłam ja ;)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry