Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A my wracamy właśnie od Pana Doktora z bijącym serduszkiemjutro wstawię zdjęcie fasolki
![]()
Gratulacje dla synka!!!!A my wracamy właśnie od Pana Doktora z bijącym serduszkiemjutro wstawię zdjęcie fasolki
![]()
Ooo jaJa też dziś miałam wizytębędą bliźniaki
![]()
mąż jak się dowiedział, to usiadł z wrażenia, a potem szczerzył się jak głupi i powtarzał "ma się tą dwururkę" hahah
a do mnie powoli dociera, że będzie dwójeczka
Ja niestety niewiedzę zdjęcia...Moje 5 mm dziecko![]()
A teraz?Ja niestety niewiedzę zdjęcia...
Witajcie z rana.. ja niewyspana... spać nie mogę i u mnie zaczęły się nocne poty...
Pytanie do lutoweczek które mają zwierzaki.... zauważyliście zmianę w zachowaniu waszych psow/kotów ?0d kiedy jesteście w ciąży? Moja sunia jest mega delikatna w stosunku do mnie.. to była "corunia tatusia" poza mężem świata nie widziała... a teraz zmiana o 180 stopni... jak wchodzi do łóżka to bardzo delikatnie, słucha się mnie jak nigdy... ostatnio z mężem się wyglupialismy a ona go za nogawke i odciagala odemnie... wczoraj ja obcinalam... zazwyczaj to było 3 godziny meczarni a wczoraj 40min i pięknie stała cierpliwie... szok! Jak by mi ktoś psa podmienil... chodzi za mną krok w krok... !
![]()