Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też dziś miałam wizytębędą bliźniaki
mąż jak się dowiedział, to usiadł z wrażenia, a potem szczerzył się jak głupi i powtarzał "ma się tą dwururkę" hahah a do mnie powoli dociera, że będzie dwójeczka
Moje 5 mm dziecko![]()
Dziewczyny ja już po USG dzisiejszymzarodek prawidłowej wielkości , serduszko bije jak dzwon generalnie z dzieckiem wszytko jak najbardziej w porządku , problem jest z kosmówką bo jest niejednorodna i dostałam całkowity zakaz dzwigania , sprzątania i jakiegokolwiek wysiłku fizycznego , jak najwięcej leżeć mam bo inaczej ta kosmówka może się odkleić a wtedy nie donoszę więc od jutra koniec , będe leżeć i się oszczędzać jak kwoka
![]()
Ja dzisiaj w pracy, bo codziennie wychodziłam 2h wcześniej bo taka śpiąca byłam, że bezsensu siedzieć i nic nie robić. Więc dzisiaj odrabiam. A jutro zamierzamy iść z mężem do restaruracji, bo już kilka dni chodzi za mną taki wielgaśny burgerjakie plany na weekend?
Teraz widzę ; ) piękny kropus!
Nie wiem czy wiesz kochana ale rolki w ciąży są zabranianeJa dzisiaj w pracy, bo codziennie wychodziłam 2h wcześniej bo taka śpiąca byłam, że bezsensu siedzieć i nic nie robić. Więc dzisiaj odrabiam. A jutro zamierzamy iść z mężem do restaruracji, bo już kilka dni chodzi za mną taki wielgaśny burgerA poza tym może na rolki się wybierzemy.
A Wy?
Pytanie do lutoweczek które mają zwierzaki.... zauważyliście zmianę w zachowaniu waszych psow/kotów ?0d kiedy jesteście w ciąży? Moja sunia jest mega delikatna w stosunku do mnie.. to była "corunia tatusia" poza mężem świata nie widziała... a teraz zmiana o 180 stopni... jak wchodzi do łóżka to bardzo delikatnie, słucha się mnie jak nigdy... ostatnio z mężem się wyglupialismy a ona go za nogawke i odciagala odemnie... wczoraj ja obcinalam... zazwyczaj to było 3 godziny meczarni a wczoraj 40min i pięknie stała cierpliwie... szok! Jak by mi ktoś psa podmienil... chodzi za mną krok w krok... !
zazdroszczę apetytu, mnie mdli na myśl o jakimkolwiek jedzeniu, właściwie to mdli mnie od rana do wieczora a nawet w nocy, nie mdli tylko jak śpię a śpię bardzo dużo ostatnio więc jakoś wytrzymuję. W tej ciąży mam chyba wszystkie możliwe objawy, w ciąży z moim niuniem kwitłam a jedynym objawem był brak miesiączki.Ja dzisiaj w pracy, bo codziennie wychodziłam 2h wcześniej bo taka śpiąca byłam, że bezsensu siedzieć i nic nie robić. Więc dzisiaj odrabiam. A jutro zamierzamy iść z mężem do restaruracji, bo już kilka dni chodzi za mną taki wielgaśny burgerA poza tym może na rolki się wybierzemy.
A Wy?