Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Miałam na bete i progesteron iść ale pójdę sobie w poniedziałek żeby mieć na świeżo wyniki. Chociaż zastanawiam się czy robić bete bo bez sensu taka wysoka robić no ale zobaczymy.Kruczyca A mi się wydawało ze dzis. ..matko mi już na oczy pada hehe jestem nie do życia dzis.
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

witam wszystkie nowe przyszle mamy :-) ja dzis bylam na usg, ciaza potwierdzona, jest mala fasolka z bijacym serduszkiem na co czekalam by zobaczyc prawie z zawalem :-)wg om 5tyg i 5 dni a wg usg 6tyg2 dni. Pan doktor widzac wynik bety stwierdzil ze moze blizniaki ale widac tylko jedno male szczescie :-) prosze o wpisanie do tabelki, Paulina 26l trojmiasto coreczka 2.5roku :-) termin 06.02.2017 :-) nastepna wizyte mam 30.06 wtedy bedziemy zakladac kartę. Widzialam ze pisalyscie o dzwiganiun, tez sie zastanawwiam bo corka wymaga duzo uwagi, czasem sie przerwoci, chce gdzies wejsc albo ucieka i trzeba podniesc, mam nadzieje ze raz na jakis czas nie spowoduje zadnych komikacji a z tej euforii dzis zapomnialam zapytac lekarza. Mnie mecza mega mdlosci, na szczescie bez wymiotow i ciagle bieganie siusiu:-/ masakra! Dzis uciekam spac bo oczy ki sie zamykaja :-) trzymajcie sie ciężaróweczki :-)Dzisiaj rano obudziłam się zlana zimnym potem, zmierzyłam sobie temperaturę i miałam 35,7 :O Mdliło mnie i kreciło mi się w głowie. Teraz nie wiem czy zwalać na chorobę czy na ciążę ?![]()
![]()
Fundament krzywy,poziomu nie ma. Wysokości pomieszczeń są o 15cm niższe niż miały być,mało tego przed wylewkami w każdym pomieszczeniu była inna wysokość, różnice 12cm.Między salonem,a kuchnia 8cm różnicy w poziomie podlogi- dobrze ze fachowych od wylewek się spisali potem.Dach do rozbiórki....skończyło się zerwaniem umowy na budowę, zatrudnieniem sprawdzonej ale drogiej firmy-dach mam taki ze nawałnica go nie ruszyła . Firma musiała oddać kasę za dach i za styropian do wyrównania podłóg. Szkoda gadać nawet jak schody zrobili- w drzwiach od łazienki! Trzeba było kluc,cudowac. .do tej pory tam ładu nie doszliśmy. U mnie brakuje tylko pieca i kaloryferow i możemy mieszkać,i na tym stoimy. Nie mamy skąd pożyczyć 15.000zl. Bank nie da bo nie mamy umowy o pracę.
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom