Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Fundament krzywy,poziomu nie ma. Wysokości pomieszczeń są o 15cm niższe niż miały być,mało tego przed wylewkami w każdym pomieszczeniu była inna wysokość, różnice 12cm.Między salonem,a kuchnia 8cm różnicy w poziomie podlogi- dobrze ze fachowych od wylewek się spisali potem.Dach do rozbiórki....skończyło się zerwaniem umowy na budowę, zatrudnieniem sprawdzonej ale drogiej firmy-dach mam taki ze nawałnica go nie ruszyła . Firma musiała oddać kasę za dach i za styropian do wyrównania podłóg. Szkoda gadać nawet jak schody zrobili- w drzwiach od łazienki! Trzeba było kluc,cudowac. .do tej pory tam ładu nie doszliśmy. U mnie brakuje tylko pieca i kaloryferow i możemy mieszkać,i na tym stoimy. Nie mamy skąd pożyczyć 15.000zl. Bank nie da bo nie mamy umowy o pracę.Airfix a co wam spieprzyli ?? :/ Masakra, najgorzej jak coś idzie nie tak :/ U nas póki co wszystko ok, budujemy "rodzinnie", głównie teść tam walczy z cegłami i dachemJesteśmy w połowie, mamy już stan zamknięty. Mamy głęboką nadzieję ze zdąrzymy się przeprowadzić zanim maluszek się urodzi. Ale coś mi się nie chce wierzyć poki co, bo jeszcze tyle roboty przed nami....