Turlu turlu nie ma pacjętek bezproblemowy są tylko takie, które mało się przejmują swoją ciążą. Mi do porodu w obliczony terminie zostało 93 dni a tak naprawdę to można rodzić już dwa tygodnie przed czyli 79 tak naprawdę to niezbyt dużo licząc święta. Teraz wszystkich świętych, potem moje urodziny , po urodzinach już przygotowania do świąt i sylwestra a później już zostaną mi 2 tygodnie bo na 38 tydzień chcę mię już wszystko gotowe. Czasu mało a tu jeszcze tyle do pracy. Został mi do odgruzowania i pomalowania najmniejszy pokoik. Tam będzie najgorzej bo podczas remontu tam było wszystko przenoszone jest tam ogrom rzeczy do wyrzucenia i chciałam tam jeszcze półki zamontować, kartony do przechowywania kupić, pomalować. No i jeszcze zostało tyle do zrobienia w dużym pokoju a chcę zdążyć przed porodem. Ciuszki dla małej mam już wstępnie poprane, muszę tylko wyprać jeszcze raz w proszku dla dzieci co już powolutku robię. Mam już przygotowaną komodę dla małej więc nie mam problemu ze składowaniem