reklama

Lutowe mamy 2017

Miciurka Z dziewczynkami często ciaze sa młodsze -choć to nie reguła. Tego Ci życzę aby się spełniło :) mój synek był 2tyg starszy znowu na usg. Bedzie dobrze, musimy byc dobrej mysli:)

Kruczyca Oj moi dali mi popalic w czasie meczu hahah mlody zamiast -Polska! Polska!...krzyczał - Legia! Legia! ( skąd to wziął nie wiem ;) )...A mąż nie umiał mi powiedziec do której bramki mają nasi strzelać [emoji23]
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Miciurka nic sie nie martw w pierwszej ciazy miakam krwiaka ale wchlonal sie bardzo szybciutko.. Gratuluje serduszka [emoji173]️
Lau- hejka! Piekna beta!

Gdyby 3 testy nie wyszly pozytywnie nie zauwazylabym pewnie swoich objawow;) a teraz oczywiscie juz wszystko czuje: brzuch, jajniki, spac mi sue chce [emoji23] baba to jednak baba ;) a co do meczu to z trzylatka przebrana za ksiezniczke tanczaca na srodku pokoju mecz jest jedyny w swoim rodzaju ;) kobitki w ktorym tc najlepiej isc do gina zeby bylo juz bicie serduszka?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka nic sie nie martw w pierwszej ciazy miakam krwiaka ale wchlonal sie bardzo szybciutko.. Gratuluje serduszka [emoji173]️
Lau- hejka! Piekna beta!

Gdyby 3 testy nie wyszly pozytywnie nie zauwazylabym pewnie swoich objawow;) a teraz oczywiscie juz wszystko czuje: brzuch, jajniki, spac mi sue chce [emoji23] baba to jednak baba ;) a co do meczu to z trzylatka przebrana za ksiezniczke tanczaca na srodku pokoju mecz jest jedyny w swoim rodzaju ;) kobitki w ktorym tc najlepiej isc do gina zeby bylo juz bicie serduszka?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ok 7 tyg ;)

7u223e3k88z714o0.png

Witam nowe mamusie :) . W pędzie dzisiejszego dnia zapomniałam. Się przywitać i pogratulować ;).

Dziękuję za wsparcie , trochę się zmartwilam bo z małym nie miałam żadnych krwiakow ani nic. Wiec to dla mnie nowość totalna.

Martinek -tez myślę że jak pójdziesz 7 tydzień to spokojnie usłyszysz serduszko , no to niezły doping drużyna miała u was domu od córki hihi

Airfix - dowiem się za 8 miesięcy co tam siedzi hehe ;). Bo my płci nie poznajemy. Ale może może laseczka ;). Jak będzie syn to praktycznie nic nie musze kupować bo wszytsko po synku mam :). To u Ciebie w domu prawdziwi kibice. Hihi.

Wiecie co my nie usłyszeliśmy serduszka niestety bo Fasolka taka mała ze facet nie mógł jej " złapać" bo wiercipietek hehe, ale było widać wyraźnie bicie , także fajnie ,

Ja tam nawet meczu nie widziałam ..wow...

Lou- piękna beta

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Japko Witaj :) Ja również brak objawów.....no dziś trochę zawroty głowy i słabo mi. I również najlepiej mi smakuje cola :/

Fabimama Z wróżby z obrączka od zawsze wychodzi synek i córka. Zobaczymy:)
Powiadasz na kawkę idziesz. ...nie mogę znieść zapachu :)))

Miciurka Gratuluję serduszka :))) Ja coś czuje ze u mnie w środku nie jest w porządku. ..też podejrzewam jakas torbiel albo krwiaczka...okaże się za 4dni :/ za duży i za dziwny ten ból mam w jednym miejscu,nawet kichnac nie moge,a jak mi się kichnelo tak myślałam ze mi wnętrzności pekly w tym jednym miejscu

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Masz już synka prawda? ;) kurde ciekawa jestem... wiele moich znajomych to robiło i za każdym razem prawda.... wszystko się zgadza... mi wychodzi syn potem córka... mężowi za to 3x syn na końcu córka... więc zgadzało by się ;)
I jak tam kibicujecie czy macie wolne od facetów? :D

7u223e3k88z714o0.png
I nas wszyscy antypilkowi ;) u mnie w domu nikt meczu bo ogląda ;)
Dziekuje -ale jakos hm dziwnie ze az tyle mlodsza ciaza wychodzi bo wg tego co komp wyliczył to za późno by było zaplodnie a to mi nie pasuje juz - myślę że jeszcze nadgoni dzidzia. Musimy za 2 tyg iść na spr.,

Dziewczyny dziwne bo mi z obrączki wychodzi tez syn i córka, hehe.

Airfix - ja mam i torbiel i krwiaka ale o torbiel mam się nie martwić bo ciąża to uleczy, ale strasznie szybko się rozwinęło bo byłam w styczniu i nie było a teraz dopiero czerwiec, ja dzis juz jedna mała cole wypiłam staram się unikać.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Więc i u Ciebie synek się zgadza ;)
Witam [emoji5]

I nieśmiało dołączam ...
Z terminem poczekam do wizyty, bo to był baaardzo dziwny cykl. Zastanawiałam się nawet, czy test nie zrobił nam dowcipu, ale beta nie pozostawia wątpliwości [emoji5]
Wynik z wczoraj ponad 5000, więc względnie pasuje do OM ...

Gratulacje dla wszystkich [emoji5]
Witamy !!!!! Piękna beta! Może bliźniaki ;)

85993e3k7isr1pev.png

dzieki za przyjecie ja juz tydz w domu bo odrazu jak zobaczylam dwie kreski wybralam siee do lekarza. tam pobrali mi probke moczu i potwierdzili ciaze testem i pobrali krew z wyniku takz ciaza. Nie mialam jeszcze badania. We wtorek ide ponownie na krew. Ja mialam dlugie cykle nawet do 40 dni czasem dluzej. A z objaw ciazy to tylko bardzo bola mnie piersi i cera bardzo sie pogorszyla. No i ciagle mam ochote na cos ostrego.

Maciurka, oby wszytko się ładnie wchłonęło.

Fabimama, lepiej nie ... jedno w zupełności wystarczy ☺ oby tylko było zdrowe. Jeśli to rzeczywiście ciąża...aż ciężko uwierzyć, bo objawów nie mam absolutnie żadnych ☺

Martinek, zależy, jak długie masz cykle ... 4 tyg od owu powinno być już ładnie widać serduszko.

Miciurka ja jestem w 3 ciazy i trzecia ciaza mlodsza o tydzien, z dwoch poprzednich ciaz mamy dwoch dorodnych synkow, takze tym sie absolutnie nie przejmuj ;-) dzidzius w odpowiednim czasie nadrobi.
Witam nowe mamusie i zycze spokojnych ciaz.
My po malu mowimy najblizszej rodzinie o dzidziusiu,a jak ktos mi jeszcze powie, ze teraz coreczka musi byc to kopne w d.pe jak nie wiem!
przeciez grunt, zeby bobas zdrowy byl!
od rana mam tak placzliwy nastroj, ze szkoda gadac, ach te hormony :-(

2nn3yx8dg37nn3lj.png

reklama
Miciurka ja jestem w 3 ciazy i trzecia ciaza mlodsza o tydzien, z dwoch poprzednich ciaz mamy dwoch dorodnych synkow, takze tym sie absolutnie nie przejmuj ;-) dzidzius w odpowiednim czasie nadrobi.
Witam nowe mamusie i zycze spokojnych ciaz.
My po malu mowimy najblizszej rodzinie o dzidziusiu,a jak ktos mi jeszcze powie, ze teraz coreczka musi byc to kopne w d.pe jak nie wiem!
przeciez grunt, zeby bobas zdrowy byl!
od rana mam tak placzliwy nastroj, ze szkoda gadac, ach te hormony :-(

2nn3yx8dg37nn3lj.png
Oj kochana... głowa do góry! Pewnie ze tak będą gadać... u mnie dopiero zaczną.... Ale też wiem że będzie mnie to denerwować ;) najważniejsze zdrowie ;)

85993e3k7isr1pev.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry