• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2017

Dziewczyny martwie sie ostatnio, ze cora jakos słabo rośnie. Ja przytylam dopiero 2kg, jestem w 27tygodniu. Malenstwo kopie cale dnie i to tak porzadnie no ale brzuszek mam niewielki [emoji20] Odliczam juz godziny do piatkowej wizyty...
I nas 29 tydz i też jakieś, 2 kg na plusie (dziś na wizycie się dowiem dokladnie) nie stresuj się na zapas!
A propos wydatków, my planujemy kupno domu do remontu, więc będzie się działo! Oby tylko poszło po naszej myśli...

5djy3e3kpgua6zwe.png

reklama
Densik ja też wczoraj poszłam pozno spać kolo 2 bo moja zosia od 23 w łóżeczku ciągle coś gadala, śpiewała i tak sobie leżałam w łóżku 3 h i miałam ochotę ja udusic... Dobrze ze u Ciebie bez zmian na gorsze, z każdym tygodniem coraz lepiej dla dzidziusia :)
Asia z zaparcia mi nie mam problemu od kiedy biore magnez

Hej dziewczynki ;) my właśnie wstalismy i za pół godziny wizyta ... Oczywiście znów od 3 do 6 nie spałam a jak zasnęłam o 6 na godzinę i się obudziłam to teraz czuję się tragicznie :/ polozylabym się spać po wizycie ale obiecałam mężowi, że zrobię dziś gołąbki :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Powodzenia na wizycie! Ja za to nie spie codziennie do trzeciej czwartej. Potem budze sie o szostej i tez ledwo zywa chodze. Czasem uda mi się zasnac od osmej na dwie godzinki. Wczoraj bylismy w kinie i stwierdzam ze dwie i pol godziny w jednej pozycji to juz za duzo. Pozniej nie moglam sie w lozku odwrocic tak kręgosłup bolal.

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom

Sojnabig kciuki!
Drusia, nie strasz mnie, bo 1.12 idę na dwugodzinny kabaret;)
Densik, dobrze,ze jesteś w szpitalu, masz pomoc pod ręką
Też słabo spałam, obudziłam się w sumie niedawno, ale z takim bólem głowy, że chętnie jeszcze bym pospala

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

I ja dziś kiepsko spałam, zresztą moja córka rownież, może coś w powietrzu wisi [emoji12]
Dziewczyny trzymajcie się w tych szpitalach, trzymam za was kciuki.
Ja wizytuje o 16:30 nerwy juz są, czy ja kiedyś pójdę na badanie bez wewnętrznego niepokoju? Ehh

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ją wizytuję dopiero po południu. Wczoraj odebrałem wyniki i poleciały mi na łeb na szyję. Masakra jakaś, ostatnio miałam badania 2 miesiące temu, miesiąc brałam żelazo ale tak tragicznie to jeszcze nie było. Coś czuję że u mnie nie jest problemem żelazo tylko kłopoty z jego wchłanianiem. Moja mama miała tak samo. Mam nadzieję że ię położą mnie do szpitala (chociaż znając olewatorski styl mojego "lekarza" to to zleje) bo w sobotę mam urodziny a w niedzielę imprezę. Jak mi nie przepisze żelaza albo czegoś to chyba zmieniam doktora!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry