• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2017

Ale golabki Uwielbiam wlasnie z ziemniakami :) robilam kilka miesiecy temu ale powiedzialam sobie dosc... U mnie w domu robi sie zawsze duzo bo jednak troche pracochlonne sa...a u mojego meza nikt nie je obiadu na drugi dzien albo sporadycznie wiex jak ostatnio robilam to pozniej sama jadlam caly tydzien....
Dzisiaj mamy swieto indyka :) a ja moze powstawiam troche rzeczy na forum wyprawka :)

reklama
Ale golabki Uwielbiam wlasnie z ziemniakami :) robilam kilka miesiecy temu ale powiedzialam sobie dosc... U mnie w domu robi sie zawsze duzo bo jednak troche pracochlonne sa...a u mojego meza nikt nie je obiadu na drugi dzien albo sporadycznie wiex jak ostatnio robilam to pozniej sama jadlam caly tydzien....
Dzisiaj mamy swieto indyka :) a ja moze powstawiam troche rzeczy na forum wyprawka :)

Dokładnie :) golabki jak się robi to na cały tydzień :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny kojarzycie może jaki jest adres tej strony sprawdzającej ceny artykułów dla dzieci? Wprowadzasz link do produktu, który Cię interesuje i strona monitoruje czy cena się zmienia, informuje o promocjach itp? Gdzieś mi to w oko wpadło i nie zapisałam linka, a google nie pomaga :/

Sojnabig to ja daleko nie mam to ja wpadnę :D bo ja z opolskiego ;)
Skończyłam walczyć z pierwszym stroikiem ;)
6728064_20161124_131155.jpg

Ja zawsze robie dużo golabków i potem je jem na sniadanie, obiad i kolację :) przez tydzień :D ja jestem znowu z tych dziwnych co z golabkow uwielbiają kapuste :) Mój mąż za to jej nie lubi wiec wyjada ze środka a mi zostawia resztę :D

reklama
O jakie piękne golabeczki [emoji4] też miałam robić, ryż ugotowany i co patrzę, a kapusta się popsuła :( tak mnie zdenerwowała, że w płacz wpadłam z jej powodu [emoji6] i wiecie to chyba te hormony w końcu do mnie zawitały bo gdzie tu płakać z powodu kapusty [emoji6] ale co tam po południu pojedziemy na zakupy to jutro zacznę walkę od nowa [emoji4] ja wprost to uwielbiam gołąbki i u nas też zawsze z ziemniaczkami i sosem pomidorowym obowiązkowo [emoji4]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry