• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2017

Grabciu, ale przestało Cię już czyścić? Jak ktg dziś?

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Czyścić mnie przestało już w sumie w niedzielę... teraz mnie wymioty meczyly.. Dziś już zaliczyłam chirurga bo żadne leki nie dawały ulgi nic nie jadłam A już wymiotowalam kwasami....ktg nie dali rady dziś zrobić bo ze mną kiepsko ale co godzinę monitoruja serduszko

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Grabcia i Rozmaryn trzymajcie się ciepło i zdrówka życzę :)

A żeście smaka narobily na jedzonko a ja od prawie 7 tyg na szpitalnym ehh ale nie narzekam nie są tragiczne da się zjeść i niektóre nawet ze smakiem :)

No to widzę ze Wasze maluszki duże są u nas dzisiaj usg było to bączek ma 1200 g ale pani doktor mówiła ze ładnie rośnie wiec się nie stresuje. Zresztą mój mąż 115 kg żywej wagi i 185 wzrostu a jak się urodził to był malutki chyba kolo 3 kg tylko i 56 dl i ja rewelacji nie robiłam jak się urodziłam wiec Maksio tez pewnie będzie drobny :)

Gratulacje udanych wizyt :)

Dziewczyny uważajcie na kapustę i nie podjadajcie na noc ani kapuchy, ani bigosu, ani gołąbków, ani nic kapuścianego - ja już z własnego doświadczenia to wiem, że potem nie jest dobrze. A na zaparcia najlepsze są śliwki suszone. Aha i co do wanienek to są takie kwiaty do zlewu do mycia malucha, ktoś z tego korzystał?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Grabcia trzymaj się, na pewno niedługo wszystko wróci do normy :)
Densik u mnie w szpitalu jednego dnia jedzenie było pyszne a nastepnego można było zwymiotować na talerz, a uwierz mi, że ja w jedzeniu wybredna nie jestem :P

A ja coś dzisiaj w nocy spać nie mogłam.. o 1 godzinie obudziłam męża bo coś mi się chyba przyśniło i zaczęłam go szarpać, że do pracy zaspał :D i pies sąsiada ziapotał całą noc i chyba przez to się tak budziłam. A o 5 stwierdziłam, że nie ma sensu się męczyć i wstałam, bo już mi w brzuchu burczało :) przynajmniej szybciej ogarnę dom i może się jeszcze później zdrzemnę

Grabcia trzymam kciuki za ciebie, ale się umęczysz dziewczyno. Ale dzidziuś wagę ma słuszną.
Rozmaryn co u Ciebie?
Zapomniałam napisać, ze szyjkę mam długą prawie 4 cm, ale miękka. Lekarz nie kazał się przejmować, tylko globulki dopochwowe mi przepisał

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Maryliese,ee tam. Ja mogę się nawet wieczorem bigosu najeść i nic mi nie jest. Wszystko zależy od organizmu.
Dziś mój mąż wziął urlop, bo tesciowie wyjechali i żebym nie gonila do szkoły z Adasiem, to stwierdził, ze zrobi sobie wolne i może przy okazji jakiś Black friday gdzieś uskuteczni;)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry