• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Jagódka najlepszego!

Ja Ale urodziłam w wieku 25 lat teraz bd miała 27 bo lata kończę w maju. Trzeciego dziecia raczej nie bd, ale jeśli już to do 32 lat bym się chciała ogarnąć. Jednak brakuje mi już pracy;p

Wizytę mieliśmy wczoraj . Na usg wszystko ok. Szyjka długa, anemii nie ma, za 4 tyg ustalamy co i jak z porodem.
Nawet z wyprawką ruszyłam. Full ubranek czeka na prasowanie.

Maryliese, te wina nie mają 0,6% tylko 0,09% (te co ja zalazłam) Koleżanka mówiła, że nie warto, po prostu są niedobre:P
Kasiu linka ja też zbieram wodę, piję pokrzywę na to.
Ja w ogóle dziś mam dzień świra, bo mam dziś 30-stkę:D I ten murzynek to tak w ramach tortu. Pachnie obłędnie w całym domu:)
Odkurzyłam, sprzątnęłam kuchnię i salon, uprałam dwie pralki i pokrowiec na krzesełko do karmienia Adasia, zjedliśmy obiad, murzynek się upiekł:) Teraz tylko ja się doprowadzę do ładu, poleje ciasto polewą i wykleję czymś tą 30stkę i finito:)

Wszystkiego najlepszego !!

Te wina są rownież w wersji 0% ale są okropne więc nie ma sensu. Wypiłam dwa łyki i resztę wypił mąż. Niby Czerwone wino a gorszej smaku niż sok.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jagódka spełnienia marzeń i szczęśliwego rozwiązania :)

Ale się rozpisałyście :) a ja nawet nie miałam czasu zajrzeć co tam się w świecie dzieje bo od 7 rano na nogach, a to zakupy, a to sprzątanie a na koniec dnia jeszcze uszka lepiłam. Jestem padnięta i dzisiaj szybko pójdę spać.. aż boję się jutrzejszego dnia. I jeszcze muszę dorobić farszu na krokiety bo niestety poszło mi dużo na uszka :(

To ja tu chyba najbardziej smarkata jestem bo mam 23 i pierwsze dziecko :)

Moja wizyta dopiero 5 stycznia ale w przyszłym tyg pójdę po receptę bo kończą mi się leki to od razu zapytam czy to normalne, że synek kopie mnie w lewy bok i to tak bardzo boli :oo2: a z lewej mam łożysko i to mnie zastanawia..

Jagódka spełnienia marzeń i szczęśliwego rozwiązania :)

Ale się rozpisałyście :) a ja nawet nie miałam czasu zajrzeć co tam się w świecie dzieje bo od 7 rano na nogach, a to zakupy, a to sprzątanie a na koniec dnia jeszcze uszka lepiłam. Jestem padnięta i dzisiaj szybko pójdę spać.. aż boję się jutrzejszego dnia. I jeszcze muszę dorobić farszu na krokiety bo niestety poszło mi dużo na uszka :(

To ja tu chyba najbardziej smarkata jestem bo mam 23 i pierwsze dziecko :)

Moja wizyta dopiero 5 stycznia ale w przyszłym tyg pójdę po receptę bo kończą mi się leki to od razu zapytam czy to normalne, że synek kopie mnie w lewy bok i to tak bardzo boli :oo2: a z lewej mam łożysko i to mnie zastanawia..
Chyba Grabcia albo Klauduska są jeszcze młodsze [emoji6]

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Supermysz, ale to idealny wiek na pierwsze dziecko:D Serio serio, Ty rycząca 40-stka a dziecko już pełnoletnie:D Ma to swoje niewątpliwe zalety:)
Murzynek wyszedł przeboski, obżarłam się strasznie, ale wyszedł upieczoy w punkt, jeszcze wilgotny,ale nie zakalec:) Wszyscy zachwalali, przepis trafia do przepiśnika:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry