Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja wczoraj robiłam manne na mlekuRodosek to zazdro, mój to nawet gina wczoraj w sondę od usg skopałA ostatnio poczułam kopniaka..na plecach, jakby w jakiś nerw koło nerek przywalił, myślałam, że się popłaczę z bólu. Im dalej, tym bardziej bolesne te ruchy.
Ale mnie dziś naleciało, zrobiłam sobie na śniadanie kaszę mannę na mleku i wkroiłam do niej bananamniaaam
Moja gdzieś od 29-30tyg obrocona ,ale negocjowalam z nią hahah prosilam,blagalam, w końcu przekupilam haha oczywiście moment obrocenia wybrała idealny-jak szłam po syna do szkoły,myślałam ze mi ktoś wnętrzności mieli [emoji23] U mnie teraz to jedynie pupke i plecki da się pogłaskać tak sie wypina. O i lubi glaskanie po raczkach,za to odpada dotykanie stopek jak wbija gdzieś - wscieklizny dostajeNo u mnie to tak bardziej rozpycha się niż kopie, widocznie mało miejsca maostatnio to główkę miałam przyjemność pogłaskać
no ciekawe kiedy i czy się obróci
moje dzieci w tym względzie poźno działają, starszak w 37tc, a młodszy w 38tc
![]()
.jagodka u mnie identycznie [emoji16] Moja kopie caly czas, po zebrach i plecach. Ostatnio malz siedzial i ogladal jak kopie, calutki brzuch chodzil we wszystkie strony. Czekam na ten czas kiedy bedzie miala za malo miejsca i sie uspokoi [emoji1]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
;( Bardzo mi przykro jak kogoś takie rzeczy dosiegaja. Nie jestem w stanie wyobrazić sobie takiej straty.Haha przepraszammój wali głową bardzo niziutko i jednocześnie kopie pod samymi piersiami, czasem się zastanawiam co on robi i dlaczego.
Ale mimo bólu bardzo się cieszę że się tak wierci. Dziś moja mama idzie na pogrzeb, jak koleżanka z pracy urodziła martwe dziecko w 7 miesiącu ciąży
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom